Website Aanmelden
Image default
Banen en opleidingen

Heeft u een specifieke ambitie voor uw carrière?

Wacht dan niet af, maar ga ervoor! Het is belangrijk te weten dat u dit niet alleen hoeft te doen. Een frisse blik van een ander kan namelijk veel ondersteuning en zekerheid bieden. Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijk loopbaanadvies. Wij weten hoe we u op weg moeten helpen! En, weet u? U houdt altijd de regie in handen. Dat is namelijk wel zo belangrijk.

Tijd om uzelf verder te ontwikkelen en uw ambities na te streven? Bekijk dan de website van Volkerink & Partners. Uw partner op het gebied van loopbaancoaching.

Verandering in uw loopbaan nodig?

Bent u toe aan een verandering in uw loopbaan maar heeft u geen idee wat precies de juiste keuze is? Wij kunnen u hierbij helpen, schakel onze hulp in en wij doen de rest. Tijdens het intakegespreke bespreken wij uw ambities en doelstellingen, door ons grote netwerk zijn wij precies in staat een bedrijf te vinden die uw wens kan vervullen. Persoonlijke ontwikkeling staat altijd voorop bij Volkerink & Partners, bent u al niewsgierig geworden naar onze diensten? Neem dan eens een kijkje op onze pagina over loopbaanadvies. Wij zitten in Apeldoorn en Groningen. 

Nieuwe uitdagingen

Veel werknemers worden beperkt in de mogelijkheden die ze hebben binnen een organisatie, ze krijgen geen kans om zich door te ontwikkelen en krijgen het gevoel dat ze aan de lopende band werken. Wij van Volkerink & Partners nemen voor u de juiste stappen zodat u de kans krijgt bij een organisatie waar wel wordt gekeken naar uw ambities en talenten.

U houdt zelf altijd de touwtjes in handen. Wanneer u bij ons terecht komt krijgt u een eigen persoonlijk adviseur die u op weg helpt naar de juiste organisatie. Kies voor ons persoonlijke loopbaanadvies en kom erachter wat u eigenlijk wilt en wat uw persoonlijke vervolgstap is. Geen één situatie is namelijk hetzelfde. Zo komt u altijd tot het beste resultaat. Bij ons staat u altijd centraal!

Voor meer info : Klik hier….