Kever-bezitters shoppen online bij Paruzzi

Websiteaanmelden

Voor informatie over Kever motoren kun je contact opnemen met Paruzzi. Dit bedrijf is in 1989 gestart door Evert Poelman en Wim de Keijzer. Paruzzi is niet alleen in Nederland, maar ook erbuiten bekend als VW-expert. Volkswagen Classic-bezitters wereldwijd weten Paruzzi te vinden! Een groot deel van de onderdelenvoorraad komt rechtstreeks uit de fabriek in Wolfsburg (Duitsland). Als jij doe-het-zelver bent en op het punt staat de motor van je Kever te repareren of vervangen, ben je vast gebaat bij de volgende adviezen. Op de Paruzzi-site staat een handige tool voor motorherkenning. Aan de hand van het motornummer kun je allereerst vaststellen in welk jaar de motor gemonteerd is. Op de tweede plaats krijg je te zien in welke periode de motor de fabriek uitging. Aanvullend worden nog vermeld: de cilinderinhoud en -indien te achterhalen- het vermogen van de motor. Eenzelfde soort tool is er voor bouwjaarherkenning. Je selecteert het VW-type. Daaronder vul je het chassisnummer in en tot slot klik je op controleren.

Verschillende velgen voor de Kever

Kever velgen kan Paruzzi in allerlei soorten en maten leveren. Er zijn standaard uitvoeringen in grijs. Deze kun je per stuk bestellen. 4-Spoke velgen in matzwart of verchroomd worden veel verkocht. Net als 5-Rib antraciet velgen. Hier nog een paar mogelijkheden opgesomd:

-een gepolijste 911 Alloy velg met zwart of matzwart hart;

-een volledig gepolijste 911 Alloy velg;

-een volledig verchroomde 911 Alloy velg;

-een volledig verchroomde 914 Alloy velg;

-een hoogglans zwarte 914 Alloy velg;

-een compleet verchroomde BRM velg;

-een hoogglans zwarte BRM velg.

Per velg staat vermeld hoeveel er nog op voorraad zijn en wanneer je de bezorging kunt verwachten. Als je een velg bestelt, let dan goed op de maat! Aanvullende producten die je wellicht kunt gebruiken zijn een set conische aluminium wielbout centreerringen, een wieldop met Wolfsburg embleem of een verchroomd kort schroefbaar ventiel. Tot slot krijg je nog de adresgegevens, zodat je Paruzzi kunt bereiken.

adres: Kreeft 16, 4401 NZ Yerseke telefoonnummer: +31(0)113-503555

emailadres: sales @ paruzzi. com

Voor meer info : Klik hier….