Sloten openen als beroep

Websiteaanmelden

Er zijn veel hobby’s die mensen oppakken, die niet echt overgaan naar een baan. En als je het echt leuk vindt om sloten te openen met lockpicking waarom zou je er dan niet je werk van maken?

Het is waar dat er nogal wat concurrentie is op het gebied van slotenmakers, maar je hoeft geen slotenmaker te worden om lock picking te gebruiken. Er zijn andere banen op het gebied van beveiliging die nogal wat kennis over slotmechanisme vereisen. Bedrijven en bedrijven zullen particuliere aannemers inhuren om penetratie-aanvallen op hun beveiliging uit te testen.

 

White hat hackers

Meestal denken mensen niet zo snel na over de positieve kant van hackers. Men noemt dit ook wel whitehat hackers en deze hackers helpen mensen juist zich te behoeden tegen kwaadwillende hackers.

In de echte wereld is de fysieke beveiliging van een bedrijf net zo belangrijk als je digitale beveiliging van een bedrijf. Dergelijke fysieke beveiligingen vereisen fysieke beveiligingspenetratie. Deze banen bestaan ​​echt en houden in dat je betaald wordt door bedrijven om in te breken en hun spullen te stelen.

http://www.youtube.com/watch?v=28oqqiJ4MGg

Het pad, naar wat klinkt als gemakkelijk de meest opwindende baan op de planeet, begint met het leren van de basisprincipes van lock picking en constant oefenen met wat je leert. Van daaruit zou je verder gaan met toegang tot codesystemen en misschien zelfs hacking.

Er is zoveel coole informatie die je kunt leren, en als je dat eenmaal doet, ben je meer gekwalificeerd om je vaardigheden te gebruiken voor legale en winstgevende banen.

 

 

Het is praktisch

Het is niet alleen praktisch omdat het u een baan oplevert, maar het stelt u en de mensen om u heen ook in staat geld te besparen op slotenmakersdiensten. In Nederland mag je gewoon lockpicks op zak hebben en je kunt ze gemakkelijk online bestellen. Je mag ze gebruiken als je toestemming hebt van de eigenaar van het slot.

Schoonmoeder buitengesloten van haar huis? Ga daarheen met je lock-picks en breng haar net op tijd terug om goede tijden slechte tijden af te kijken. Dit geldt ook voor uw eigen huis. Als jij of een van je familieleden zichzelf opsluit, dan heb je zeker je eigen toestemming om je sloten te lockpicken. 

Voor meer info : Klik hier….