Website Aanmelden
Image default
Offers

Een grootkeuken onderhoud zelf doen is verleden tijd dankzij deze specialist

Als hotel of restaurant, heeft u een grootkeuken. Deze is perfect om de heerlijkste gerechten te bereiden. Echter vraagt een dergelijke professionele grootkeuken heel wat onderhoud. Goed onderhoud is niet enkel nodig voor de hygiëne, maar ook om de veiligheid te garanderen. U moet regelmatig de dampkappen schoonmaken, net als friteuse. Ook een luchtkanaalreiniging van uw grootkeuken is nodig. Echter moet dit allemaal met  een andere interval gebeuren. Dat vergt een gedetailleerd onderhoudsplan. Houdt u zich liever bezig met koken? Dan kunt u uw keuken grondig laten reinigen door een specialist zoals Valor Services. Zij zorgen dat uw keuken helemaal voldoet aan de milieunormen en voedselveiligheid en dat alle apparaten in uw keuken tijdig worden onderhouden.

Maak komaf met nare geurtjes op kantoor met een professionele luchtkanaalreiniging

Hoewel lucht onzichtbaar is, speelt het een prominente rol in voor een gezonde werkomgeving in uw bedrijf. Goede luchtkwaliteit is niet enkel belangrijk voor de gezondheid van uw personeel en klanten, maar ook voor de productiviteit. Als bedrijf maakt u daarom gebruik van een ventilatiesysteem en andere installaties om de luchtkwaliteit te controleren. Echter moeten ook deze installaties regelmatig worden onderhouden. Denk daarbij aan een grondige luchtkanaalreiniging en het vervangen van luchtfilters. Reken daarom op de hulp van een professional. Valor Services biedt u een totaalpakket genaamd AirKare, voor het onderhoud van uw luchtzuiveringssystemen. Met nare geurtjes maken zij snel korte metten. Ook het onderhoud van de grootkeuken dat de bedrijfsmaaltijden klaarmaakt, nemen zij met plezier op zich.

Luchtkanaalreiniging bij biologisch gevaar? Geen probleem voor deze expert!

Een huis, voertuig of loods reinigen; het klinkt simpel. Echter is het in sommige gevallen onmogelijk om dit zelf te doen, bijvoorbeeld omdat er gevaar is voor uw gezondheid. Denk daarbij aan kraakpanden waar gebruikte naalden liggen, maar ook aan de plaatselijke scoutslokalen waar tijdens een kamp een virus is uitgebroken. In dergelijk gevallen rekent u op een specialist zoals Valor Services. Zij hebben heel wat ervaring met het reinigen en desinfecteren van dergelijke locaties. Ook het opruimen van een plaats delict nemen zij voor hun rekening. Binnen 24 uur staat een team van deze specialist voor u klaar. Wist u trouwens dat u deze expert net zo goed inschakelt voor een luchtkanaalreiniging in uw bedrijf of het onderhoud van uw grootkeuken?