Outplacement is dé oplossing tegen werkeloosheid

Websiteaanmelden

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Zeker als je al wat ouder bent, kan dit nog behoorlijk lastig worden. Vaak zijn werkgevers op zoek naar jongere medewerkers, omdat zij hier nog lang gebruik van kunnen maken. Dit is vooral voor 50-plussers een reden om met niet al te veel vertrouwen de arbeidsmarkt op te stappen. Wanneer je al een tijdje werkloos bent, is het lastig om direct een functie te vinden die bij je past. Gelukkig zijn er diverse bedrijven die outplacement aanbieden voor seniors. Outplacementbureaus slagen erin om jou bij een organisatie te plaatsen waar jouw kennis en expertise van toegevoegde waarde zijn. Zij helpen je aan de baan die je zoekt!

Ervaren loopbaancoaches helpen jou

Outplacement is werk-naar-werkbegeleiding. Doordat je hulp krijgt van ervaren loopbaancoaches, ben je in staat om de volgende stap in jouw carrière te zetten. Zij geven je sollicitatietips en leren je om je kennis en vaardigheden op de juiste wijze onder woorden te brengen, zodat je in staat bent om jouw toekomstige werkgever te overtuigen van je kwaliteiten. Ook maken zij samen met jou een doelgericht stappenplan, waarmee je jouw carrièreperspectief helder in kaart hebt. Zo is het einde bij de ene werkgever het begin bij de volgende. Wil je de periode zonder werk gebruiken om even bij te komen en alles eens op een rijtje te zetten? Ook dan helpt een loopbaancoach je waar nodig. Zelfs in periodes zonder werkgever blijf je jezelf ontwikkelen.

Kom met professionals in contact

Wanneer je op zoek bent naar een specialist is het raadzaam om eens met Carrièrepoort in gesprek te gaan. Dit outplacementbureau ondersteunt je graag bij het zoeken naar een baan. Zij bieden outplacement op maat aan en garanderen je persoonlijke begeleiding van A tot Z. Heb jij behoefte aan begeleiding op de arbeidsmarkt? Ga dan eens met de professionals van Carrièrepoort in gesprek en zij helpen jou.

https://carrierepoort.nl/