Website Aanmelden
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een bedrijf dat u helpt met het inklaren van goederen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u helpt met het inklaren van goederen? Het proces van inklaren houdt in dat de goederen die u invoert worden gecontroleerd. Bovendien zullen er invoerrechten betaald moeten worden. Dit geld voornamelijk voor producten en goederen die worden ingevoerd uit een land buiten de Europese Unie. De goederen komen het land pas in als ze door de douane officieel zijn goedgekeurd.

Wat er geregeld moet worden als u producten wilt inklaren

Het inklaren van goederen houdt dus in dat alle douaneformaliteiten worden geregeld. Daarvoor zult u een aantal zaken moeten regelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het opstellen van een handelsfactuur, een certificaat van oorsprong (dit is alleen van belang als u producten wilt invoeren die van buiten de EU komen) en een aantal andere documenten. Heeft u een bedrijf dat goederen inkoopt uit het buitenland? En wilt u graag hulp bij het regelen van zaken als het inklaren van uw producten? Dan is het handig om een professioneel bedrijf in te schakelen die verstand heeft van de wet- en regelgeving. Schakel bijvoorbeeld de hulp in van Hemetex B.V. Het inschakelen van een specialist op het gebied van inklaren scheelt u niet alleen een hele hoop tijd, maar het zorgt er ook voor dat alle zaken op de juiste wijze worden afgehandeld. Hemetex B.V. regelt zaken omtrent de douanedocumenten en helpt u met het op de juiste wijze invullen van alle papieren.

Ontdek zelf ook het gemak

Daarnaast werken ze bij Hemetex B.V. met een digitaal systeem, waardoor u een notificatie krijgt als uw producten zijn ingeklaard. Dit maakt alles een stuk gemakkelijker, vooral omdat u direct door kunt met uw werkzaamheden als u een notificatie krijgt. Neem contact op met dit bedrijf om te ontdekken wat uw mogelijkheden zijn. Plan een eerste gesprek in en maak het proces van inklaren gemakkelijker.

https://hemetex.nl/