Waar je verhuurde woning aanmelden en verkopen

Websiteaanmelden

Aanmelden verhuurde woning en direct verkopen

Snel een verhuurde woning verkopen kan bij Sons Real Estate. Dit kan door deze onlne aan te melden op een specifieke website. Verhuurde woningen verkoop je namelijk niet via de reguliere weg. Particulieren zijn namelijk niet op zoek naar een verhuurde woning, maar juist naar een woning waar ze zelf in kunnen wonen. Een verhuurde woning verkopen doe je namelijk aan een belegger. Sons Real Estate is de website waaraan u direct uw verhuurde woning kunt verkopen. Het bijkomend voordeel is dat u bij de verkoop van een verhuurde woning geen makelaarskosten kwijt ben. De woning wordt namelijk rechtstreeks verkocht en er komt daarbij geen makelaar aan te pas.

 

 

Wat is mijn verhuurde woning waard?

De waarde van een verhuurde woning is geheel afhankelijk van de volgende onderdelen

  • Kale huurprijs per maand
  • Contractduur. Voor onbepaalde tijd of bepaalde tijd.
  • Staat van onderhoud
  • Leegwaarde

Aan de hand van deze factoren wordt de waarde in verhuurde staat bepaald. Wanneer de woning bijvoorbeeld laag verhuurd is dan is de waarde in verhuurde staat aanzienlijk lager dan de leegwaarde. Heeft de woning een hoge huurstroom en is de staat van onderhoud zeer goed, dan is de verhuurde staat weer een stuk hoger dan de leegwaarde. Je kunt de waarde van je woning makkelijk berekenen. Een verhuurde woning moet in de meeste gevallen een minimaal rendement van 4,7% opleveren om kostendekkend te zijn. Denk aan de onderhoudskosten, rente op de eigen middelen en overige vaste lasten. Echter is het gemiddelde rendement tussen de 5% en 6%. Het rendement wordt berekend op basis van de jaarhuurd gedeeld door de verkoopprijs plus de 8% overdrachtsbelasting

 

Werkwijze verkoop verhuurde woning

  1. U kunt de woning aanmelden op de website
  2. Binnen 24 uur ontvangt u een bod op uw verhuurde woning
  3. De woning hoeft niet bezichtigd te worden
  4. Bij akkoord wordt de koopovereenkomst opgesteld
  5. De overdracht vind plaats bij de notaris

 

Wilt u meer informatie over Sons Real Estate ontvangen? Of wilt u weten wat uw huis met huurder erin waard is? Laat dan snel uw gegevens achter op onze website.

 

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen-verhuurde-woning-verkopen/