Quick-Step laminaat: kwaliteit en duurzaamheid

Websiteaanmelden

Ga je verhuizen of heb je verbouwplannen en zoek je een nieuwe vloer die praktisch is, maar ook van hoge kwaliteit? Dat is het Quick-Step laminaat wel een praktische en mooie oplossing, want hun laminaatvloeren staan voor hoogwaardige kwaliteit en zijn gemakkelijk te onderhouden.

Dit maakt Quick-Step al jaren een begrip in de vloerenwereld. Naast laminaat kun je ook terecht voor andere soorten vloeren, zoals parket en vinyl. Innovatie is het toverwoord bij Quick-Step, en er worden dan ook elke dag nieuwe kenmerken ontwikkelt om de vloeren nog beter te maken.

Zo is er bijvoorbeeld ook waterbestendig laminaat van Quick-Step.

De onderdelen van een laminaatvloer

Wat maakt een laminaatvloer van Quick-Step nu van zijn hoogwaardige kwaliteit? Alle laminaatvloeren van Quick-Step bestaan uit vier lagen en wordt aangebracht op een ondervloer. De onderste laag is een tegenlaag, die het laminaat evenwichtig maakt, zorgt dat de plaat niet krom trekt of doorzakt.

De tweede laag vormt een HDF-plaat die vochtbestendig, duurzaam en stabiel is. Over deze plaat ligt een decorlaag, een foto van echt hout of tegels, die op hoge kwaliteit gedrukt is. De transparante bovenlaag vormt het omhulsel van de decorlaag en biedt bescherming tegen krassen, vlekken en meer.

Alle voordelen op een rij

Wanneer je kiest voor een laminaatvloer van Quick-Step krijg je met een heleboel voordelen te maken. Ten eerste is laminaat makkelijk te plaatsen, dankzij een handig kliksysteem is het gemakkelijk om de platen in elkaar te klikken. Daarnaast is laminaat heel makkelijk te onderhouden en kun je het ook combineren met bijvoorbeeld vloerverwarming.

Laminaat is duurzaam omdat het waterbestendig maar ook (UV)- lichtbestendig is. Je krijgt tot wel 25 jaar garantie op je vloer bij Quick-Step. Ook kun je bij Quick-Step kiezen uit heel veel ontwerpen die altijd bij jou interieur past, of dat nu modern, strak of traditioneel is.

Voor meer info : Klik hier….