Uw PU gietvloer zelf leggen zonder hulp van een professional

Websiteaanmelden

Wanneer u het leuk vindt om te doe-het-zelven en u houdt van klussen in uw huis, dan is het altijd leuk om weer aan een nieuw project te kunnen beginnen. Wilt u uw muren een andere kleur geven of juist behangen? Bent u toe aan een nieuw keukenblad of wilt u een nieuw vloer aanleggen? Het is allemaal mogelijk! Met de producten van Decochip hoeft u geen professional in te schakelen, maar bent u voorzien in alles wat u nodig heeft voor uw klus. Heeft u bijvoorbeeld interesse in een PU of Epoxy gietvloer en wilt u dit zelf doen? Geen probleem, bij dit bedrijf zit u helemaal goed. Ze bieden diverse standaardoplossingen en gereedschappen aan om de klus te klaren.

Alle benodigdheden voor uw klus

Wanneer u ervoor kiest om een PU gietvloer aan te leggen en u wilt dit zelf gaan doen, dan heeft Decochip dé producten voor u. Ze bieden diverse standaardpakketten aan die bestaan uit alle benodigdheden voor deze doe-het-zelf klus, waaronder het gereedschap. Denk hierbij aan componentenrollers voor de impregneer- en toplaag, een emmer, korfmenger, verdeelkam, prikrol, spijkerschoenen en afplaktape. U kunt deze producten ook los bestellen, bijvoorbeeld wanneer u enkele benodigdheden al zelf in huis heeft. Met de standaardpakketten weet u zeker dat u professioneel aan de slag kunt en u alles hebt voor een optimaal eindresultaat van uw PU gietvloer.

Bekijk het aanbod en plaats uw bestelling online

Heeft u interesse in de producten voor het aanleggen van een PU gietvloer? Bekijk dan het aanbod van Decochip online en plaats direct uw bestelling. Wat voor soort producten u ook zoekt, zij hebben alles om het aanleggen van een gietvloer volledig zelf te doen. Naast het ruime aanbod profiteert u ook van voordelige prijzen, de beste kwaliteit en uitstekende service. Wanneer u nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met Decochip. Zij helpen u verder!