Website Aanmelden
Image default
Telefonie

CRM integratie voor de zorg

CRM voor zorg en MKB

De groeiende groei in bedrijfssectoren en de grote vraag naar meer mobiliteit zijn de afgelopen tien jaar snel gegroeid. En deze trend lijkt door te zetten; voorspellers hebben een voortdurende groei van 13% voorspeld tot 2023. Belangrijker is echter de verschuiving van kleine en middelgrote bedrijven naar geïntegreerde communicatie.

Kleine organisaties ondervinden een vertraging in de ontwikkeling van hun systemen, maar ze worden steeds dynamischer en verschillende. UC-systemen variëren nu van eenvoudige videoconferenties en instant messaging tot geavanceerde samenwerkingsprogramma’s, data-analyse en allesomvattende dashboards. Uniforme communicatie biedt een groot aantal verschillende kenmerken die zowel voor kleine als grote ondernemingen kunnen werken; ze kunnen de beveiliging van gegevens verbeteren, samenwerking stimuleren, meer mobiliteit bieden en agenten hun hogere kosten laten dragen.

In de afgelopen tien jaar zijn oplossingen voor telefoonsystemen uitgebreid met meer uitgebreide geïntegreerde communicatieplatformen. Hiermee kunnen klanten toegang krijgen tot openbare telefooncentrales (PBX) en Voice over Internet Protocol (VoIP), telefoonsystemen, video, geïntegreerde berichtenuitwisseling en CTI-programma’s (Computer Telephony Integration).

Vcare is al lang een leverancier van telefonie- en communicatieoplossingen voor IP-telefonie, draadloze gegevens en andere zakelijke communicatie- en callcenteroplossingen. Vcare biedt zakelijke telefoonsystemen al meer dan vijftien jaar aan en de provider heeft zijn communicatieaanbod systematisch uitgebreid met video, data, geïntegreerde berichtenuitwisseling en CTI. Naast infrastructuur biedt Vcare (ziekenhuis) software voor klantrelaties, waaronder callcenterprogramma’s die webservices en contactcentrumtechnologieën integreren.

Met Vcare connect zakelijke telefonie integratie voor bedrijven:

  1. Identificeer bellers en routeer ze automatisch: dankzij automatische oproeproutering kunnen klanten gemakkelijker hun belangrijkste personeel bereiken. Met automatische routering kan het systeem clients herkennen en naar eerdere contacten verzenden, of een client toestaan ​​om zelfbedieningsfuncties te gebruiken. Beller-ID geeft gebruikers bovendien direct toegang tot klantinformatie. In plaats van het doorzoeken van een database, willen gebruikers direct toegang hebben tot de portefeuille van een klant, zelfs als die agenten buiten de site communiceren.
  2. Gebruik click-to-call en andere geïntegreerde technologie: Vcare CTI biedt belangrijke functies die het callcenterproces stroomlijnen en klantenservice efficiënter en betrouwbaarder maken. Agenten kunnen alle aspecten van een dashboard beheren, inclusief kiezen, aanhouden van gesprekken, oproepen ophalen, verbinding maken en verbroken worden, doorverbinden, rapporteren, enzovoort. Bovendien kunnen gebruikers oproepen vastleggen en beschikken over belangrijke informatie, zoals duur, agenten en leads automatisch opgenomen.
  3. Analyseer gegevens in realtime: telefoonsysteemgegevens kunnen in realtime worden verzonden en geanalyseerd, waardoor agenten, managers en andere gebruikers kunnen worden gebruikt. Alle gegevens kunnen worden opgeslagen in de cloud. Op deze manier hebben gebruikers eenvoudig toegang tot gegevens wanneer ze het nodig hebben, en dankzij oproepanalyses kunnen werk en trends in hun communicatieactiviteiten worden bekeken.

Focus op veilig bellen in de zorg

Vcare zakelijke telefonie integratie kan de specifieke of populairste functie van een specifieke CRM verbeteren. Bij aansluiting op Netsuite CRM, bijvoorbeeld Vcare CTI werkt met automatisering en customer data management Salesforce het verstrekken van een hoge mate van mobiele functies, welke leidt tot meer kennis en efficiënte sales team. Met Oracle CRM integreert Speakup met zijn power analytics en geïntegreerde communicatiefuncties. Met hoge mobiliteit en beschikbaarheid op meerdere schermen, helpt de Speakup-integratie CRM te verbeteren met verschillende kantoren in het hele land of de wereld.

Terwijl verkoop- en serviceteams al jaren callcenters en VoIP-telefoonsystemen gebruiken, gebruiken ze nu unified communications-systemen om de klantenservice te verbeteren en zich te onderscheiden van hun concurrenten. Zowel in het MKB als in grote ondernemingen is unified communications betrouwbaarder, efficiënter en generatiever geworden. Met unified communications kunnen bedrijven internet gebruiken voor een betrouwbare selfservice-optie. Vcare, een leider in VOIP telefonie voor huisarts en de zorg, is een belangrijke speler geworden in het ontwikkelen en uitbreiden. Met Vcare CRM kan het callcenter oproepen koppelen aan klantprofielen, belangrijke klantinformatie verzamelen en agent-klantinteracties bewaken om de klantenservice te verbeteren.

https://www.vcareconnect.nl/