Bijzondere uitnodigingskaarten voor je huwelijk sturen

Wat staat er op de uitnodigingskaart van jullie huwelijk?

Zijn jullie alvast aan het brainstormen wat er op de trouwkaart komt te staan? Neem dan de volgende punten mee. Als je erover nadenkt is het best logisch, maar zo weet je zeker dat je vergeet. Denk eraan dat je misschien twee aparte uitnodigingen wil versturen voor de daggasten en de avondgasten. Natuurlijk vermeld je de trouwdatum op de kaart, net als jullie namen Op de bruiloft uitnodiging komt eerst de naam van de vrouw en eronder de naam van de man. Daarnaast moeten de gasten alle informatie op de kaart kunnen vinden die ze voor de dag nodig hebben. Bij een daggast kun je (als er meerdere locatie’s zijn) het adres vermelden en eventuele routebeschrijving, denk aan burgerlijk huwelijk, kerk, feestlocatie. Voor de avondgast is dit meestal alleen de feestlocatie.

Luxe huwelijksuitnodigingen

Wij hebben een groot aanbod luxe trouwkaarten en uitnodigingen. Een luxe trouwkaart is te herkennen aan de stijl van de kaart. Luxe materialen die gebruikt worden zeggen veel over de stijl van jullie bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan koninklijk blauw, sierlijke letters, gouden accenten, oud hollands papier met structuur, stijlvol linnen, chique parelmoer.

Geboortekaartjes met het thema natuur

Houd je ook zo van lekker buiten zijn in de natuur? Dan past een geboortekaartje met het natuur-thema misschien wel bij jullie kleintje! Een stoere jongens kaart met een vos en een leeuw of liever een schattig kaartje met een ooievaar of konijntje? kaartcollectie.nl heeft een ruim assortiment. Wij hebben veel kaartjes met bomen, bloemen, landschap of een andere vorm van natuur. Ook hebben we veel leuke natuur-kaartjes met zeedieren of landdieren.

Waarom bestellen bij kaartcollectie?

Kaartcollectie.nl heeft honderden kaarten voor jullie klaar gezet. Wij hebben het werk uit jullie handen genomen. Als jullie een mooie kaartje uitzoeken dan kunnen wij de rest van de opmaak voor jullie verzorgen. Samen een tekst uitzoeken die bij jullie past? neem gerust contact met ons op.

https://www.kaartcollectie.nl/