Website Aanmelden
Image default
Mode en Kleding

Het ontstaan van het merk Ti Sento Milano

De unieke ontwerpen van Ti Sento Milano vinden hun inspiratie rechtstreeks in Milaan, de modehoofdstad van de wereld. Vrouwelijk, chic en fasionable, Ti Sento Milano’s gedurfde maar bovenal vrouwelijke creaties zijn vrijwel over verkrijgbaar.

Wat is de filosofie van het merk?
De filosofie van Ti Sento Milano was het creëren van een modieuze, luxueuze en toegankelijke juwelenlijn van hoge kwaliteit met veel aandacht voor detail, waarbij alle stenen tijdens het fabricageproces met de hand werden gezet. Vandaag de dag maakt dit nog steeds deel uit van het DNA van het merk.

Het feit dat Ti Sento verschillende collecties heeft, waarbij vaak het hele jaar door nieuwe producten worden toegevoegd, is ook een kenmerkend element van het merk.

Dit stelt consumenten in staat om hun bestaande Ti Sento garderobe over een periode van tijd verder uit te bouwen, en om stukken uit verschillende collecties te mixen en matchen.

TI SENTO -Milano atelier werd geboren in de eeuwwisseling. Hun goudsmeden waren de eersten die de gouden standaard naar zilveren sieraden brachten; de eersten die zilver de liefde en aandacht gaven die het verdiende. Stukjes zilver en gefacetteerde blauwe en groene kristallen liggen verspreid over de werktafels terwijl de goudsmeden de ontwerpen tot leven brengen. Het TI SENTO – Milano Atelier is een ruimte vol tegenstellingen. Het is een mix van bruisende energie en intense focus. De goudsmeden werken niet met goud maar met zilver. Ze breken met de regels en volgen hun hart, en creëren verfijning met een twist door een beetje pit toe te voegen aan hun uiteindelijke creaties.

Het merk volgt strikt de regels van het vakmanschap; al hun sieraden zijn gemaakt met 100% goudsmid normen. TI SENTO gebruikt eersteklas 925 sterling zilver om zijn kunstwerken voor uw plezier te vervaardigen. Deze kunstwerken worden verrijkt met 18 kt goud en roségoud vergulde stukken, evenals met stenen, die met de hand gezet worden. Tenslotte gebruikt TI SENTO rhodium voor een duurzame verblijfplaats, en bovenal, een vleugje magie.