Website Aanmelden
Image default
Kinderen

Op vakantie in eigen land

Het is tegenwoordig een lastige keuze om te maken: op vakantie of niet? In Nederland blijven of toch naar het buitenland? En met de auto of met het vliegtuig? Recent onderzoek toont aan dat de helft van de Nederlanders deze zomer thuis blijft. Gelukkig zijn er in eigen land ook genoeg faciliteiten aanwezig om er een leuke vakantie van te maken.

 

De helft blijft thuis

Uit onderzoek van EenVandaag onder 29.000 respondenten blijkt dat de helft van de ondervraagden deze zomer niet op vakantie gaat. Zij blijven liever thuis of gaan op vakantie in Nederland. Redenen om thuis te blijven zijn: “Ik vind het veiliger om thuis te zijn vanwege corona” en “Door in Nederland te blijven heb je geen gedoe met regels in andere landen.” Ook geeft een aantal van de ondervraagden aan om bang te zijn besmet te raken of vast te zitten in een ander land wanneer er een grote corona-uitbraak komt.

Toerist in eigen land

Ook in eigen land is er genoeg te beleven. Een dagje naar de dierentuin, het pretpark, het museum, het strand, het bos, noem maar op. Gezellig samen met de familie op pad. En wellicht een mooi moment om de kinderen wat meer vrijheid te geven. Met een GPS horloge kan uw kind op pad gaan en kunt u hem/haar toch nog in de gaten houden. Het GPS horloge kind geeft de locatie van uw zoon of dochter aan, er kunnen zones ingesteld worden en het is mogelijk om naar het GPS horloge te bellen. Handig voor wanneer u een dagje naar de dierentuin of het pretpark gaat en uw kind door het park heen rent terwijl u even op het terras zit. En wanneer u uw kind uit het oog verliest, bekijkt u via de gratis app waar uw kind zich bevindt.

https://www.spottergps.com/gps-horloge/kind/