Verschillende varianten van de spots LED

Websiteaanmelden

De spots LED zijn een van de meest veelzijdige varianten van LED verlichting die er op dit moment bestaan. Voor iedere ruimte in uw huishouden zijn er spots LED te vinden. En alle spots LED hebben hun eigen voordelen, nadelen en mogelijkheden qua sfeer. In dit artikel bespreken we drie varianten van de spots LED. Op ledspotsled.be vindt u altijd de juiste keuze qua spots.

De eerste spots LED waar we mee aftrappen zijn de LED spots gu10. Dit zijn een van de meest verkochte spots LED die er zijn. Dit is vooral omdat het een zogeheten instapmodel onder de LED verlichting is. De spot werkt direct op 230V en vandaar is er geen transformator of iets dergelijks nodig. Door dit simpele systeem is de spot ideaal voor de mensen die net komen kijken in LED verlichting land.

De tweede spots LED die we bekijken zijn de LED vloerspots. De naam zegt het al: deze spot is ideaal voor in uw vloeren te installeren. Hij kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het uitlichten van een muur of wand, als vloerverlichting in een discotheek of als zeer stijlvolle manier om bijvoorbeeld de entree van een museum of bedrijfspand uit te lichten.

De derde spots LED die we gaan bespreken zijn de LED prikspots. Deze spots is vooral bedoeld voor in de tuin en staat in de wereld van LED verlichting bekend om zijn unieke design. Door het spitse uiteinde van deze spots LED kunt u hem gemakkelijk installeren in de grond en net zo gemakkelijk weer verplaatsen. Hierdoor is hij ideaal voor de mensen die van verandering houden. U merkt het al: de spots LED die we besproken hebben zijn enkele van de meest gevarieerde verlichtingsbronnen ter wereld. Uw eigen fantasie is slechts de limiet van de eindeloze mogelijkheden die deze spots u te bieden hebben. Laat u dus niet tegenhouden en ga uw eigen creatieve gang met de spots LED!

Voor meer info : Klik hier….