Wil je een privé ballonvaart of groeps ballonvlucht doen?

C-Air ballonvlucht kan jouw privé ballonvaart op maat uitwerken, vermits wij verschillende luchtballonnen ter beschikking hebben. Deze hete luchtballonnen hebben allemaal een ander formaat, waardoor je bij ons zowel privévaarten, groepsvaarten als bedrijfsincentitives kunt boeken. Ons bedrijf heeft op dit moment vijf warme luchtballonnen ter beschikking, waardoor wij jouw ballonvaart op maat kunnen waarmaken. Op dit moment is onze grootste luchtballon ééntje voor twaalf personen, maar over enkele maanden komt er een zesde luchtballon bij en die zal ervoor zorgen dat wij ook groepen voor achttien passagiers kunnen varen.

Een privé ballonvaart

Onze kleinste luchtballon is voor maximaal vier personen. Deze ballon wordt hoofdzakelijk gebruikt om privé vaarten te maken in verschillende regio’s in België. Een privé ballonvaart met een luchtballon wordt vaak geboekt voor speciale gelegenheid zoals een huwelijksaanzoek, een jubileum, een verjaardag, een huwelijkscadeau, een pensioen of een speciale viering. Uiteraard wordt dit ook vaak geboekt als een “quality time” moment tussen partners of als gezin. De kleinste luchtballon van C-Air ballonvaarten is onze prachtige Quint Sangria.

Een privé ballonvaart voor een grotere groep of groepsballonvaart

Ons bedrijf heeft ook een luchtballon voor zes personen, voor acht personen of voor twaalf personen. Onze nieuwste luchtballon voor achttien personen is recent besteld en wordt binnenkort geleverd. De meeste ballonvaarten worden geboekt door personen die aansluiten bij andere passagiers. We verzamelen dan op een opstijgplaats in jouw gewenste regio. Je kan bij C-Air ballonvlucht ook privévaarten boeken voor een groot aantal personen. Binnenkort kan je bij ons dus met tot en met achttien personen meevaren in één mand.

Wij doen ook regelmatig bedrijfsevenementen, waarbij al onze luchtballonnen worden ingehuurd. Veel bedrijven maken ook gebruik van onze grote vloot. Bij ons is het zelf mogelijk om een diner of een uitgebreid ontbijt te organiseren na de ballonvaart.

Wij proberen dit mogelijk te maken op het landingsterrein of op een afgesproken plaats die we voor het opstijgen de ballonvaart vastleggen. Je leest het goed bij C-Air ballonvaarten werken wij graag op maat. Je ziet ons in de Avia ballonnen en de Elia ballon. Onze nieuwste ballon maken we binnenkort bekend.

De wedstrijdballon van C-Air ballonvaren

Deze luchtballon vermelden we bij C-Air ballonvlucht heel graag. Wij zien ballonvaren niet als werken. Het is onze grootste passie, waardoor onze piloot en crew in hun vrije tijd regelmatig deelnemen aan wedstrijdvaren. Met de wedstrijdballon kan je geen commerciële vaarten uitvoeren. Onze piloot zit tijdens het wedstrijdvaren alleen in de mand. Het principe van wedstrijdvaren is simpel. De piloot moet een zakje gooien op een kruis dat wordt uitgelegd door de wedstrijdleider. Vermits een luchtballon moeilijk te sturen is, moet de ballonvaarder heel nauwkeurig vliegen. Ook worden er sterke wiskundige berekeningen gemaakt om de luchtballon over het kruis te laten vliegen. In 2018 werd onze piloot Belgisch Kampioen. Ook tijdens het Europees Kampioenschap waar alle best piloten worden geselecteerd behaalde wij de zevende plaats in het ballonvaren. Er deden ongeveer honderd piloten mee aan deze wedstrijd. Dit jaar zijn wij geselecteerd voor het WK ballonvaren.

https://www.cair-ballonvaart.be