Ontbijt thuis bezorgen, waarom niet?

Websiteaanmelden

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Iedereen weet het, maar vaak genoeg vinden we het belangrijker om een kwartiertje langer in bed te blijven in plaats van een gezond ontbijt te maken. Of we zijn weer eens begonnen met een wonderdieet waarbij het ontbijt gezien wordt als een overbodige maaltijd die er alleen maar voor zorgt dat je elke dag verder verwijderd raakt van dat goddelijke lichaam. Zo’n dieet houden we normaal gesproken niet zo lang vol. Het kwartiertje langer in bed is moeilijker af te leren. Een mooie oplossing: ontbijt thuis bezorgen!

Bezorgd op jouw ideale tijdstip

Je hebt een veeleisende baan, net als je partner. Elke dag is weer een topprestatie, zeker in combinatie met jullie schoolgaande kinderen. Genoeg tijd om ontbijt te maken is er ‘s ochtends niet. Als de wekker gaat, kun je alleen de meest noodzakelijke dingen, zoals douchen en aankleden, doen om de kinderen op tijd bij de voorschoolse opvang af te leveren en zelf nog op tijd te zijn voor de dagelijkse team meeting. Als je kiest voor een ontbijt thuis bezorgen, dan kun je met het hele gezin genieten van een gezond ontbijt en zul je fitter dan ooit je dag beginnen. Je kunt tegenwoordig gemakkelijk online kiezen hoe laat je het ontbijt wilt laten bezorgen. Tevens kun je de nodig variatie aanbrengen. Het is ook mogelijk om een zogenaamd ontbijt abonnement af te sluiten. Dan wordt er dagelijks een ontbijt bezorgd. Het ontbijt thuis bezorgen is een mooie oplossing voor de druk bezette tweeverdieners met of zonder kids.

Een heerlijk ontbijt cadeau doen

Als je op zoek bent naar een origineel cadeau, bijvoorbeeld voor een verjaardag, trouwdag of gewoon zomaar, denk dan eens aan een ontbijt thuis bezorgen. Wat is er nu leuker dan op je verjaardag of op je trouwdag verrast te worden met een uitgebreid ontbijt? Je kunt online een ontbijt samenstellen en dat op het gewenste tijdstip laten bezorgen. Je kunt op de gezonde tour gaan met een shake en veel volkoren producten. Een meer feestelijk ontbijt met croissants, bolletjes, beleg en zelfs champagne, is natuurlijk ook mogelijk. Houd wel rekening met de persoon in kwestie. Als het om een vroege vogel gaat, dan is het niet zo verstandig om het ontbijt om tien uur te laten bezorgen. Voor een langslaper geldt uiteraard het tegenovergestelde. Die zal niet blij zijn als er om zeven uur een ontbijt wordt bezorgd.