Website Aanmelden
Image default
Dienstverlening

Van Dijk letselschade advocaten

Bent u in de omgeving van Den Haag op zoek naar een goede letselschade advocaat? Dan kunt u rekenen op de ervaring en betrokkenheid van Van Dijk letselschade advocaten. Thomas van Dijk is met zijn team gevestigd in Zoetermeer. Vanuit hier helpt hij mensen door heel Nederland die slachtoffer zijn geworden van een ongeval op het werk, in het verkeer, of als gevolg van een medische fout. Ook whiplash slachtoffers kunnen rekenen op de steun van Van Dijk advocaten. Of uw zaak nu eenvoudig of ingewikkeld is, bij Van Dijk wordt u op een professionele en doortastende manier geholpen.

De aanpak van Van Dijk

Als u letselschade opgelopen heeft, dan kan er op korte termijn, maar ook op lange termijn veel veranderen in uw leven. Wellicht bent u tijdelijk of voor langere periode niet in staat om te werken. Dit is een flinke aanslag op uw financiële situatie. Ook medische kosten kunnen flink oplopen. Letselschade advocaat Van Dijk kan u in dit geval helpen met het claimen van de schade bij de tegenpartij. Samen met zijn collega’s verdiept hij zich in uw zaak en zorgt hij ervoor dat deze succesvol afgesloten kan worden.

Letselschade advocaat worden

Letselschade advocaat worden vergt een jarenlange opleiding en niet iedereen kan zichzelf een advocaat noemen. Daarbij is er een verschil tussen juristen en advocaten. Zo hebben niet alle juristen een universitaire opleiding afgerond en is de titel van jurist niet beschermd. Een jurist kan uw belangen behartigen, maar tot op zekere hoogte. Als uw zaak voor de rechter komt, dan heeft u meer belang bij een advocaat. Thomas van Dijk beschikt over de juiste opleidingen en kennis om uw zaak van begin tot eind op zich te nemen. Meld uw zaak aan op de website, of neem contact op als u wilt weten wat Van Dijk advocaten voor u kunnen betekenen.

Voor meer info : Klik hier….