Website Aanmelden
Image default
Dienstverlening

Start jouw carrière met een traineeship overheid

Wanneer u net bent afgestudeerd, is het nog een hele zoektocht om een goede baan te vinden. U wilt natuurlijk werken op niveau en binnen uw opleidingsexpertise. Dit kan nog best lastig zijn. Het is daarom ook niet vreemd dat veel jonge hoogopgeleiden op een functie belanden die niet echt aansluit bij hun kennis en expertise. Geef uw carrière daarom een goede boost en begin bij de overheid. Lees gauw verder om te weten wat een traineeship overheid u kan bieden.

 

Jouw kennis toepassen

Het werk bij de overheid is bijzonder divers, daarom zijn er ook genoeg functies mogelijk. Wanneer u gaat werken bij de overheid, kunt u al uw opgedane kennis omzetten in de praktijk. Heeft u bijvoorbeeld een opleiding Communicatie gedaan? Dan kunt u meteen als communicatie specialist aan de slag. Bekijk online alle mogelijke aansluitingen qua opleidingen en functies binnen de overheid. Wie weet komt ook u in aanmerking voor een traineeship overheid.

 

Betaald leren

Het traineeship traject duurt twee jaar. In deze jaren doet u dagelijks praktijkervaring op en bent u werkzaam binnen de overheid. Daarnaast volgt u theoretisch onderwijs ter ondersteuning. U krijgt tijdens deze twee jaar natuurlijk gewoon betaald voor uw werkzaamheden. Na het afronden van deze twee jaar, kunt u direct aangenomen worden voor een vaste aanstelling bij de overheid.

 

Wacht niet onnodig lang op de juiste functie, maar ga direct na uw studie aan de slag. De overheid biedt leerzame traineeships en na het afronden van de traineeship overheid, kunt u bij veel instanties terecht.