Laat uw haar weer groeien met een haartransplantatie

Websiteaanmelden

Heeft u last van haaruitval of een ander haarprobleem en twijfelt u over het laten uitvoeren van een haartransplantatie? U wilt natuurlijk wel eerst op de hoogte zijn van de diverse methoden die gehanteerd worden bij een transplantatie. Laat u daarom informeren door een professional op het gebied van haartransplantaties. De Haarstichting is een expert wat betreft haaruitval, haarproblemen en de oplossingen hiervoor. Zij informeren u graag over alle voordelen van een haartransplantatie en ondersteunen u, indien u dit wenst, bij het vinden van een kliniek die uw haartransplantatie perfect uitvoert.

De voordelen van een haartransplantatie

Wanneer u kiest voor een haartransplantatie, kiest u voor een leven lang mooi haar. Na de haartransplantatie hebben de hoofdhuid, de eigen haren en de getransplanteerde haren tijd nodig om te herstellen. Uw getransplanteerde haren zullen namelijk na uw behandeling uw hele leven lang blijven groeien. Binnen drie tot zes maanden begint bij de meeste mensen de haargroei weer. Voor u het weet, heeft u weer een volle bos met haar. Bovendien kunt u het behandelen zoals uw eigen haar. U wast, kamt en verft uw getransplanteerde haar zoals u dit voorheen ook met uw eigen haar deed. Uw vrienden en familie zullen geen verschil zien tussen origineel haar en getransplanteerd haar!

Een transplantatie laten doen in het buitenland

Voor het ondergaan van een haartransplantatie zoeken steeds meer mensen een behandelaar in een ander land. Steeds meer organisaties bieden zich aan als tussenpersoon voor haartransplantaties in het buitenland. Vaak zijn dit landen als Turkije, Hongarije en Polen. De voor- en nadelen van een transplantatie in het buitenland zijn voor uzelf te bekijken. In een buitenlandse kliniek liggen de prijzen vaak lager. Er komen echter ook regelmatig negatieve geluiden van mensen die een haartransplantatie hebben ondergaan in het buitenland. Laat u daarom altijd adviseren door een professional. De Haarstichting ondersteunt u graag bij het maken van uw keuze voor een haartransplantatie.