Website Aanmelden
Image default
Dienstverlening

Een CNC freesmachine kopen? Ga hiervoor naar een specialist!

Er wordt in veel sectoren gebruikgemaakt van freesmachines. Denk maar eens aan de textielindustrie, de houtbewerkingsindustrie en de staalindustrie. Al deze sectoren vragen om een passende freesmachine. Elk bedrijf is immers anders en elk project dus ook. Als u ervoor kiest om een CNC freesmachine bij de specialist te kopen dan bent u verzekerd van een machine die echt bij uw onderneming past. Cosign Graphic Systems BV is zo’n specialist en zij begeleiden u voor, tijdens en na het aankoopproces. Hierdoor bent u niet alleen verzekerd van een hoge kwaliteit freesmachine, maar ook van een klantgericht service, waarbij uw wensen centraal staan.

Een computergestuurde CNC freesmachine kopen voor ultiem gebruiksgemak

Wilt u een freesmachine niet meer handmatig wordt gebruikt? Omdat hierdoor sneller fouten ontstaan? Of heeft u een freesmachine die enkel horizontaal of verticaal freest? Kies dan voor een CNC freesmachine die u kunt kopen bij een specialist als Cosign Graphic Systems BV. Elke CNC freesmachine die u bij deze specialist kunt kopen is volledig computergestuurd en is multifunctioneel. Dat wil zeggen dat deze in alle richtingen kan frezen zonder dat u het mes of uw werkstuk hoeft te verplaatsen. U hoeft enkel de freesmachine aan te sturen via de computer, waarna de machine het werk voor u doet.

CNC freesmachine kopen? Dit is het verschil met een standaardfreesmachine

Doet u onderzoek naar freesmachines? Dan wilt u natuurlijk het verschil weten tussen een CNC freesmachine en een standaardfreesmachine. De standaardfreesmachine heeft slechts beperkte mogelijkheden. Er zijn meestal twee uitvoeringen: horizontaal frezen en verticaal frezen. Daarnaast moet een standaardfreesmachine met de hand worden bediend. Als u een CNC freesmachine gaat kopen profiteert u van verschillende voordelen. Deze machine is namelijk geheel computergestuurd en de freeskop beweegt in alle richtingen. Dit maakt de CNC freesmachine niet alleen erg veilig, maar ook een stuk efficiënter dan de standaardvariant, omdat een computer minder fouten kan maken dan een mensenhand.