Wat te kopen voor je kind

Websiteaanmelden

Het is steeds lastiger om de trends van de jongeren te volgen. Tien jaar geleden vermaakte de jeugd zich anders dan dat het tegenwoordig gebeurd. Hierdoor is het voor jou als ouder ook steeds lastiger om een cadeau te vinden waar het kind daadwerkelijk blij mee is. In dit artikel vind je per leeftijdsgroep wat de interesses en het perfecte cadeau voor het kind zijn.

 

De peuters en kleuters kunnen zowel een moeilijke en makkelijke groep zijn. Deze groep zal sneller tevreden zijn met een cadeau, en zullen nooit tevreden zijn als ze wat ontvangen. Echter is het lastiger om bij deze groep een cadeau te vinden wat aansluit op hun interesses. Een voorbeeld van een goed cadeau voor deze groep is een tuin schommel. Hierdoor blijft het kind actief in de buitenlucht en krijg je de gelegenheid om samen met het kind bezig te zijn. Een ander voorbeeld is een houten zandbak. Het voordeel van deze groep is dat er nog niet heel veel verschil zit op basis van geslachten.

 

De groep van 8 tot 12 jaar is dan iets lastiger. De verschillen in de groep zijn nog erg groot. Voor de jongens in deze groep is te merken dat twee dingen erg populair zijn: Voetbal en Gamen. Gamen doet deze groep vaak via de Playstation of de Xbox. Dit zijn vaak ook de meest geschikte cadeaus. De meisjes in deze groep zijn erg divers.

 

De tieners, 13 tot 18 jaar, zijn ook een erg diverse groep. Deze groep is vaak aan het puberen en is hierom ook wat lastiger te begrijpen. De jongens in deze groep zijn vaak nog steeds bezig met gamen en voetbal. De vrouwen in deze groep worden steeds meer volwassen en zullen zich gaan richten op dingen als bijvoorbeeld make-up.

 

Probeer bij het vinden van het juiste cadeau altijd te praten met het kind zelf om zo tot het juiste cadeau te komen. Laat het kind onbewust zijn of haar interesses tonen.  

 

Voor meer info : Klik hier….