Timeshare contracten

Websiteaanmelden

Timeshare contracten

Aanbieders van vakantieaccommodaties hebben ze een tijd lang maar al te graag gebruikt: timeshare constructies. Deze contractvorm geeft je recht om voor een bepaalde tijd in één van de aangeboden vakantieaccommodaties te verblijven gedurende een vooraf vastgestelde periode. De tarieven die daarvoor in rekening worden gebracht hangen af van zaken zoals het seizoen, het type en de grootte van de accommodatie en de duur van de periode waarin je er kunt verblijven. De contractvorm is regelmatig op negatieve manier het nieuws gehaald. Zo zou het moeilijk zijn om het contract te laten ontbinden. Zodoende is per 23 februari 2011 de regelgeving aangepast en worden strengere eisen gesteld aan timeshare contracten.

Timeshare Top helpt jou van jouw timeshare constructie af

Timeshare contracten hadden erg populair kunnen worden binnen de vakantiesector. Door het aanpassen van de regelgeving en nieuwe jurisprudentie is de populariteit daarvan echter flink teruggedrongen. Heb je in het verleden een timeshare constructie afgesloten en wil je deze laten ontbinden? Of zou je graag je geld terugvorderen? Timeshare Stop helpt jou daar graag bij. Wie zoeken de juiste oplossing voor jou en helpen je van je contract af.

100% garantie en geen enkel risico

Bij Timeshare Shop hebben we de beschikking over een uitgebreid netwerk. Ook hebben we veel kennis en ervaring met de relevante wetgeving en jurisprudentie. Door deze zaken te combineren weten we altijd de juiste oplossing te zoeken voor jouw timeshare constructie. Daarbij geven we je ook nog eens een 100% garantie. Dat betekent dat jij ons zonder enig risico kunt inschakelen, want je betaalt niets als wij geen oplossing voor je vinden!

Zoek jij een oplossing voor je timeshare constructie?

Heb jij een timeshare contract afgesloten en wil je daar vanaf? Schakel dan Timeshare Stop in! Voor meer informatie over onze dienstverlening kun je onze website bezoeken of even vrijblijvend contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085 0607 100 of middels het contactformulier op de website (binnen 48 uur een reactie).

Voor meer info : Klik hier….