Spoedvertalingen

Snel, sneller, het snelst

Als klant wilt u graag snel worden geholpen. Niet alleen als u met kiespijn de tandarts belt en hoopt dat u snel terecht kunt en snel van uw pijn af bent maar dit geldt in onze huidige 24/7 economie in de meeste branches en voor zakelijk én privé.

Ook uw vertaling heeft u graag zo spoedig mogelijk in huis. Bij JK Translate staan wij letterlijk dag en nacht voor u klaar. Onze vertalers wonen en werken niet alleen in Nederland maar over de hele wereld, in alle tijdzones. En bij een spoedvertaling gaat een vertaler ook ‘s avonds en/of ‘s nachts voor u aan de slag. Hoe wordt het allemaal voor u geregeld?

Het begint met de offerte

Bent u al bekend met onze site en ons groot aanbod van talen? Of heeft u heel specifiek naar één taal of de vertaling van één bepaald document gezocht? In beide gevallen bent u vrijwel zeker deze zinsnede tegengekomen: binnen 2 uur ontvangt u onze offerte.

Dit slaat niet op het rekentool op onze site waarmee u op elk gewenst moment een (indicatieve) prijs voor uw vertaling kunt berekenen maar op een ‘echte’, door een van onze medewerkers samengestelde offerte. Het snelst heeft u deze in huis als u ons belt. U krijgt dan ook ‘s avonds en in het weekend direct een medewerker aan de lijn die u vragen stelt over uw vertaling om te bepalen wat voor een vertaling en welke vertaler u nodig hebt. Alternatief kunt u met ons chatten of een e-mail sturen met daarin de voor ons belangrijke informatie zoals de brontaal en doeltaal en het liefst ook het te vertalen document. Daarna zoekt onze medewerker meteen contact met een van onze vertalers om te informeren of deze de opdracht kan doen. Soms is het nodig om meerdere vertalers te bellen omdat niet iedere vertaler altijd beschikbaar is. Zodra onze medewerker de toezegging van een vertaler heeft maakt hij of zij de offerte voor u klaar en stuurt hem naar u op, over het algemeen per e-mail. Bij een vertaling met een volledige kwaliteitscontrole wordt tevens contact gezocht met een proeflezer (een andere vertaler die de vertaling nakijkt). Dit alles gebeurt binnen de door ons beloofde 2 uur.

De vertaling

Ook bij de vertaling zelf zorgen wij er altijd voor dat deze zo snel mogelijk kan worden geleverd, bij een spoedvertaling extra, extra snel. Dit houdt in dat onze medewerkers en vertalers elkaar tijdens de vertaling voortdurend op de hoogte houden van de vorderingen of eventuele door de klant gewenste aanpassingen of aanvullingen.

Natuurlijk houden wij ook met u als klant contact. Vooral bij grote projecten communiceren wij regelmatig waarmee de vertaler bezig is en wanneer u een (deel)levering van ons kunt verwachten. Voor ons is een dergelijk telefoontje of e-mail bericht een kleine moeite maar voor u is deze informatie waardevol; u weet bij ons op elk moment waar u aan toe bent.

En mocht een keer iets misgaan, wordt bijvoorbeeld een vertaler ineens ziek, zorgen wij snel en doelgericht voor een oplossing of vervanging.

De snelheid waarmee de medewerkers van JK Translate reageren en communiceren is één van onze grootste pluspunten. Wij weten dat uw tijd kostbaar is en houden daar altijd rekening mee.

Meer informatie? Bel of mail nu om te kijken hoe snel wij reageren!

Voor meer info : Klik hier….