Schakel dit bedrijf in voor de verhuur van geluid installaties nabij Rotterdam

Websiteaanmelden

Organiseert u binnenkort een evenement, feest of een andere gelegenheid? Dan wilt u natuurlijk wel dat het geluid op en top geregeld is. Hiermee kunt u uw bezoekers namelijk een echte beleving meegeven. Bij Lion Facilitair B.V. huurt u speakers, monitors, mengpanelen, microfoons en versterkers. Oftewel, alles om uw evenement tot een groot succes te maken! De specialisten gaan continu op zoek naar de beste oplossing om de geluidsinstallatie met zo min mogelijk handeling op te zetten. Ook betreft de presentatie kunt u de verhuur van installaties voor het geluid van uw evenement in Rotterdam met een gerust hart uit handen geven.

Verhuur van installaties voor geluid en licht voor uw event in de omgeving van Rotterdam

Geluid en licht zijn misschien wel de belangrijkste onderdelen om een evenement tot een succes te maken. Maar wie schakelt u hiervoor in? Lion Facilitair B.V. natuurlijk! Al jarenlang zorgt dit bedrijf ervoor dat de bezoeker een unieke ervaring beleeft. Met het juiste licht kunt u namelijk eenvoudig de juiste sfeer creëren. Denk bijvoorbeeld aan spots of het uitlichten van sprekers. Maak uw wensen kenbaar aan de specialisten van Lion Facilitair B.V. en ontvang een uitgebreid lichtplan. Vergeet ook niet om aan de verhuur van installaties voor het geluid van uw evenement in Rotterdam te denken. Zo weet u zeker dat de sprekers op uw evenement, de muziek en de geluidseffecten goed te horen zijn.

Verhuur van podiumonderdelen en installaties voor geluid door dit bedrijf uit Rotterdam

Of het nu om een festival, concert of theatervoorstelling gaat, u wilt de aandacht op de acts vestigen. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een podium. Lion Facilitair B.V. levert verschillende podiumonderdelen. Werkelijk alles is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een catwalk, tribune of een podium met meerdere lagen. Heeft u de juiste onderdelen uitgekozen? Dan is het tijd om de afwerking uit te zoeken. Bij deze specialist kiest u uit bijvoorbeeld tapijt, marley balletvloer, lakfolie en nog veel meer. Dus niet alleen voor de verhuur van installaties voor het geluid gaat u naar dit bedrijf uit Rotterdam, maar ook voor diverse podiumonderdelen.