Website Aanmelden
Image default
Bedrijven

Ruimtegebrek oplossen doe je met een 10ft container

Af en toe komt het wel eens voor. U of een van uw familieleden gaat verhuizen, er komt een verbouwing aan of alle spullen in uw huis worden vernieuwd. Dan zit je met de vraag, wat gebeurt er nu met mijn spullen? Hier heeft Zelfbouwcontainer een perfecte oplossing voor! De demontabele opslagcontainer van Zelfbouwcontainer, deze bestaat uit 6 panelen die makkelijk in en uit elkaar te zetten zijn. Met twee mensen is dit al in circa 10 minuten gedaan. Een handige oplossing om uw spullen ergens kwijt te kunnen!

 

Te veel spullen voor een 10ft container

Al een stap dichterbij om een opslagcontainer te kopen en vind u de 10ft container eigenlijk iets te klein? Dan is hier ook een oplossing voor! Zelfbouwcontainer levert namelijk niet alleen 10ft containers, maar ook allerlei andere maten. Van kleine containers tot grote containers. U krijgt ook de optie of u een deur wilt of twee deuren, lange zijde of korte zijde. Allemaal opties waar u uit kunt kiezen. Dit staat duidelijk weergegeven op de website, mocht het toch nog lastig en onduidelijk zijn en u belt liever? Neem dan contact op!

Waar bestaan deze containers uit?

De containers bestaan allemaal uit 6 panelen. Een vloer, 4 zijpanelen en natuurlijk een dak. Doordat deze containers allemaal demontabel zijn, is dit makkelijk uit elkaar te halen en in elkaar te zetten. In 10 minuten kan namelijk al 1 container in elkaar worden gezet door 2 mensen. Moet de 10ft container of andere opslagcontainer op een moeilijke plek worden gezet? Maak je dan geen zorgen. De panelen zijn makkelijk te verplaatsen en dus ook op moeilijke plekken bereikbaar! De containers zijn allemaal waterdicht en zijn voorzien van luchtgaten. De luchtgaten zorgen ervoor dat er geen vocht ontstaat in de container en uw spullen heel blijven zoals ze de materiaalcontainer in zijn gegaan! Naast dat er zekerheid is op een goede en veilige binnenkant, krijgen de klanten ook nog een jaar lang gratis anti-roest garantie!

 

Het mag allemaal!

U leest het goed. De snelbouw containers zijn allemaal vergunning vrij. Dus mocht u dit op uw eigen terrein willen zetten, dan kan dit zonder vergunning. Als de container buiten uw eigen terrein gezet gaat worden, is het handig om eerst te kijken of dit wel toegestaan is. Natuurlijk is Zelfbouwcontainer hier niet verantwoordelijk voor. Dus mocht u het niet zeker weten, neem dan contact op met uw gemeente en wellicht met Zelfbouwcontainer.

Contacteren in verband met de containers

U wilt nog iets meer weten over de opties of de containers zelf, dan kunt u gerust contact opnemen met Zelfbouwcontainer! Samen zullen ze met u nadenken! Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen. Zo kunt u mailen naar info@zelfbouwcontainer.nl , bellen naar 085 0685590 of kom langs op de Warmoeziersweg 20 2661EH in Bergschenhoek. U krijgt gegarandeerd bij ons de laagste prijsgarantie op elke zee -en opslagcontainer! En niet te vergeten, u krijgt ook een jaar lang gratis anti-roest garantie!

Voor meer info : Klik hier….