Website Aanmelden
Image default
Bedrijven

Ondernemen in Duitsland

Momenteel ben ik woonachtig in Aalten, een plaats in Nederland die dicht bij de Duitse grens ligt. Graag zou ik mijn eigen schildersbedrijf beginnen. In de omgeving heb ik echter te maken met enkele concurrenten. Zij zouden het voor mij lastig maken om mijn bedrijfje vanuit de grond op te bouwen. Daarom zou ik het graag over de grens proberen. Ik spreek vloeiend Duits dus dat is het probleem niet. Echter weet ik niet hoe ik dit aan moet pakken. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat mij kan adviseren over het opstarten van een eenmanszaak in Duitsland. Zo kwam ik uit bij Advies Groep Duitsland, een organisatie die adviseert over het zaken doen bij onze oosterburen.

Extra voordelen

Door mijn onderneming in Duitsland op te starten geniet ik ook van andere voordelen. Zo kan ik ook makkelijker zaken doen met Duitse bedrijven. Doordat mijn bedrijf officieel in Duitsland gevestigd is dien ik rekening te houden met de Duitse wetten en regels. Dit schept vervolgens weer verrtouwen richting potentiële Duitse zakenpartners. Daarnaast geniet ik van extra belastingvoordeel ten opzichte van de Nederlandse fiscale wetgeving.

Advies Groep Duitsland

Advies Groep Duitsland kan mij wegwijs maken bij het opzetten van mijn eigen bedrijfje. Nadat ik contact met hen opnam en ze uitleg gaf over mijn situatie werd hun dienstverlening mij nader toegelicht. Zo krijg ik een vast contactpersoon toegewezen, hebben ze korte lijnen, veel ervaring en bieden ze advies op maat. Klinkt goed wat mij betreft.

Ik ben benieuwd

Binnenkort gaan we samen de definitieve stappen zetten voor het opstarten van een ‘Einzelfirma’. Ik kan daarbij rekenen op begeleiding van A tot Z. Met veel vertrouwen zie ik dus de toekomst tegemoet! In een ander blogpost zal ik jullie binnenkort eens op de hoogte houden van de gang van zaken met mijn bedrijf. Ook kan ik dan verder ingaan over het zaken doen met Advies Groep Duitsland.

Voor meer info : Klik hier….