Website Aanmelden
Image default
Bedrijven

Laat prachtige poorten voor uw oprit vervaardigen door experts

Wilt u poorten voor de oprit van uw tuin of woning laten vervaardigen? Dan staat u voor een grote keuze. Er zijn namelijk heel veel verschillende soorten poorten voor de oprit, van sierlijk stalen hekwerk tot gesloten houten poorten. Welke poort u kiest, hangt natuurlijk af van de uitstraling van uw tuin en woning – maar ook van het straatbeeld. Wat het best past, is natuurlijk afhankelijk van uw eigen smaak. Bij Poortland werken experts die voor u de poort kunnen ontwerpen en maken die in gedachten heeft. Van klassiek tot heel modern, met uniek design op maat – het is allemaal mogelijk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Lees dan verder.

Poorten voor uw oprit alle soorten en maten

Een poort voor de oprit is essentieel voor uw privacy en de veiligheid van u en uw gezin. Het is ook een belangrijk stilistisch onderdeel van de tuin en woning. Dat betekent dat u de juiste poort moet kiezen, die goed bij u past. Waar kunt u op letten? De tijd dat u de tuinpoort zelf moest openen en sluiten ligt in het verleden. Natuurlijk kan Poortland een ouderwetse houten poort voor u maken, maar de meeste mensen kiezen toch voor het inbouwen van een elektromechaniek. Daarmee kan de tuinpoort van afstand geopend en gesloten worden. En er kan nog meer functionaliteit ingebouwd worden. Denk aan een parlofoon of zelfs een videocamera, waarmee het communiceren met uw bezoekers mogelijk wordt. Als u een nieuwe poort voor de tuin bestelt, kiest u zelf wat u wel en niet nodig heeft.

Klassiek of modern?

Zou u er op letten, dan zou u misschien opvallen dat weinig poorten voor de oprit hetzelfde zijn. En de uitstraling van de poort hangt voor een groot gedeelte af van het gekozen materiaal. Voor een opengewerkte, sierlijke poort wordt vaak gekozen voor staal of aluminium. Dat materiaal is stevig genoeg, en flexibel genoeg, om zo’n constructie mee te maken. Daarnaast is ook massief hout is een gewild materiaal. Het combineren van materialen is natuurlijk ook een optie. In overleg kunt u een stijl en uitstraling krijgen die precies bij uw oprit past.