Kies uw Ford occasions met een uitstekende garantie

Websiteaanmelden

Ardea Auto heeft het grootste aanbod Ford occasions. Het zijn auto’s die ingekocht zijn na een strenge selectieronde en daarom in prima staat verkeren. Ardea Auto helpt u graag een keuze te maken uit de vele Ford occasions, die beschikbaar zijn. Op de website kunt u zelf gemakkelijk zoeken en via een keuzemenu de occasion vinden, die geheel aan uw wensen voldoet. Om u zonder zorgen op weg te helpen, krijgt u bij de occasion een uitstekende garantie van twee jaar met een volledige dekking. Bij Ardea Auto vindt u ook een uitgebreid aanbod aan Ford bedrijfswagens. 

SternGarant

Bij de Ford occasions hoort een SternGarant garantie. Deze garantie verzekert u onder andere van het vervangen of repareren van defecte onderdelen en biedt u hulp onderweg in geval van pech, schade of een verkeersongeval. Bovendien krijgt u korting op banden en accessoires. Ardea Auto biedt nog meer voordelen bij de aankoop van een occasion. Zo krijgt u altijd inzicht in de gereden kilometers en het onderhoud dat de auto heeft gehad. U koopt altijd een betrouwbare occasion met een correcte kilometerstand.

Ardea Auto

Als grootste Ford dealer van Nederland heeft Ardea Auto zestien vestigingen in Noord-Holland en Zuid-Holland. U kunt er onder meer terecht voor Ford occasions en Ford bedrijfswagens. De medewerkers zijn uitermate deskundig en helpen u op een prettige manier de auto te vinden, die aan uw wensen voldoet. Niet voor niets heeft dit bedrijf service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Als onderdeel van de SternGroep wil Ardea Auto een duurzaam beleid voeren en daarmee bijdragen aan een betere natuur en leefomgeving.

Ford bedrijfswagens

Als zakelijke rijder kunt u bij Ardea Auto terecht voor een uitgebreid aanbod Ford bedrijfswagens. De accountmanagers helpen ondernemers graag de juiste bedrijfswagen te vinden. U krijgt passend advies voor uw onderneming, of u nu als ZZP’er werkt of een wagenpark voor uw bedrijf wilt samenstellen. Daarnaast kunt u gebruik maken van aanvullende diensten als leasemogelijkheden, wagenparkbeheer en bedrijfswageninrichting. U heeft de mogelijkheid om een uitstekende financiering bij Ardea Auto te regelen, waarbij u de looptijd bepaalt. U wordt daarbij economisch eigenaar van uw bedrijfswagen.