Een taalcursus zakelijk Engels op uw bedrijfslocatie

Websiteaanmelden

Een taalcursus zakelijk Engels op uw bedrijfslocatie

Engels wordt in zakelijke contacten het meest gebruikt. Wereldwijd wordt er door vele medewerkers in bedrijven zowel mondeling- als schriftelijk in het Engels gecommuniceerd.

Daarbij maakt het niet echt uit in welke branche je werkt. In iedere beroepsgroep wordt wel iets van Engels gesproken. 

 

Daarom geven we onze taaltrainingen als bedrijfstraining voor medewerkers op locatie van het bedrijf. Medewerkers hoeven dan niet te reizen en hebben geen derving van uren.

Vaak zie je dat er een rode draad loopt door de uitdagingen die men ondervindt.

Zakelijk telefoneren, professionele e-mails schrijven, presentaties geven in het Engels of vergaderingen bijwonen. Maar vaak is er ook vraag naar andere onderwerpen. Herken je deze uitdagingen bij het communiceren in het Engels.   

 

Maar eerst wat feiten over opleiden

Met regelmaat een training of cursus volgen levert profijt op voor het bedrijf, de medewerkers en de klanten. Recent bleek in een rapport dat 32 procent van de medewerkers de laatste drie jaar geen training of cursus gevolgd. Vreemd want 89 procent vindt het wel belangrijk om zich te blijven ontwikkelen.

 

Vaak zijn het de managers die stimuleren om een training of cursus te volgen. De manager kan natuurlijk een goede inschatting maken welke vaardigheden moeten worden ontwikkeld.

Vaak is dat na een ‘voortgang gesprek’. Daarna loopt het meestal via HR. Maar 90 procent van de medewerkers vindt het belangrijk dat zij ook zelf kunnen bepalen waarin ze zich ontwikkelen.

 

 

Een taaltraining is een investering maar levert uiteindelijk geld op

We zien regelmatig dat bedrijven het nut inzien van professioneel communiceren in het Engels maar daar op de een of andere manier niet het noodzakelijke belang er van zien. In bovenstaand artikel laten rapporten zien:

  • Dat medewerkers meer zelfvertrouwen krijgen in het communiceren na een training
  • Dat internationale klanten en opdrachtgevers het waarderen als op hun niveau wordt gecommuniceerd

 

Alle redenen dus om een taaltraining Engels voor medewerkers te organiseren.

Omdat we merken dat niet iedere opleiding- of HR manager overziet wat daarbij komt kijken, hebben we een handig stappenplan gemaakt. Dit stappenplan voor een taaltraining kun je gratis downloaden.      

 

Succes met het organiseren van de taaltraining, we helpen u daar graag mee.

 

Voor meer info : Klik hier….