Bij de kapper in Breda bent u de inspiratiebron

Websiteaanmelden

Wilt u een kleurtje in uw haar? Gaat u voor een compleet nieuwe look? Of laat u alleen de puntjes knippen? Wat voor kapsel u ook wilt, bij de kapper Hair & Looks aan de Prins Hendrikstraat 116 in Breda is één ding zeker: u bent de inspiratiebron. Dat houdt in dat de haarstylisten niet alleen naar een afbeelding kijken. De kappers kijken namelijk naar de tint van uw huid, de vorm van uw gezicht en of uw toekomstig kapsel past bij uw uitstraling en persoonlijkheid. Hierdoor verlaat u de kapsalon in Breda met een kapsel waar u tevreden mee bent.

Deze kapper in Breda werkt enkel met professionele kwaliteitsproducten

U gaat u ervan uit dat een kapper tijdens knip- en kleurbeurten met kwaliteitsproducten werkt. Dat is dan ook zeker het geval bij de kapsalon Hair & Looks in Breda. De haarproducten worden zorgvuldig gekozen. Waarom? Zij willen enkel de beste haarproducten voor de klant! Bij deze kapper wordt onder andere gewerkt met gerenommeerde merken als Roverhair, Paul Mitchell, Biacre en Attitude. Wilt u ook thuis uw kapsel perfect verzorgen en stylen met professionele producten? Dan kunt u bij deze kapper eenvoudig uw gewenste haarproducten online bestellen. Zo lijkt het alsof u iedere dag naar de kapper gaat.

Maak gebruik van een kappersabonnement bij deze kapsalon in Breda

Gaat u regelmatig naar de kapper in Breda? Is het dan niet ideaal voor u en voor uw portemonnee als u tegen een voordelig tarief onbeperkt naar de kapper kunt? Bij de kapsalon Hair & Looks in Breda bieden ze verschillende kappersabonnementen voor dames en heren aan. Afhankelijk van het abonnement dat u kiest, geniet u van een onbeperkt aantal kleur- en knipbehandelingen per maand. Daarnaast geniet u van speciale acties en extra voordeel op behandelingen. Klinkt dat als muziek in de oren? Sluit dan een kappersabonnement af bij deze goede kapsalon in Breda.