Altijd bereikbaar

Websiteaanmelden
Onze leven draait de afgelopen jaren voornamelijk om onze telefoon. Bereikbaarheid is onwijs belangrijk geworden. Er zijn zelfs organisaties die 24 uur op een dag bereikbaar zijn voor hun klanten. Om je klanten en partners tevreden te houden is het heel belangrijk om goed bereikbaar voor hen te zijn. Dit wil niet altijd even goed lukken. Je bent natuurlijk de hele dag bezig. Er zijn verschillende kernactiviteiten die op jouw schouders rusten. Wanneer je om de zoveel tijd wordt onderbroken door een telefoontje kom je zelf ook niet vooruit met je to do lijst. Ondernemerschap is een heel heftig en druk bestaan. Het eist veel tijd en vooral ook heel veel energie. Om te alle tijden bereikbaar te zijn voor iedereen is een belofte die je niet kunt waarmaken. Maar je wilt je klanten en partners ook niet teleurstellen met het gevolg dat ze wellicht naar de concurrent toe zullen gaan. Tegenwoordig kun je te alle tijden bereikbaar zijn voor zowel je klanten en partners terwijl je zelf gewoon kunt blijven focussen op de kernactiviteiten die er gedaan moeten worden

Altijd bereikbaar zijn voor je klanten en partners kan door middel van een inbound callcenter. Een inboundcallcenter biedt een telefoonservice aan. Door middel van de telefoonservice kan jij altijd bereikbaar zijn voor je klanten. Wanneer je gebruik maakt van een telefoonservice krijg je een persoonlijke telefoniste toegewezen. De telefoniste zal namens jouw bedrijf de telefoontjes beantwoorden. Hierbij kun je de telefonisten helemaal inlichten over jouw bedrijf. Zo kun je doorbespreken hoe jij graag wilt dat de telefoon wordt beantwoord en hoe er op bepaalde vragen gereageerd moet worden.

Een telefoonservice biedt uitkomst voor vele bedrijven. Vooral voor middel tot klein bedrijven is een dergelijke telefoonservice echt de perfecte oplossing voor gemiste oproepen. Op deze manier kun jij je als ondernemer focussen op de kernactiviteiten die er moeten worden uitgevoerd terwijl iemand anders de telefoon afhandelt.

Voor meer info : Klik hier….