Website Aanmelden
Image default
Bedrijven

4 koloms hefbrug kopen?

4 koloms hefbrug kopen

Bent u voor uw automobielbedrijf, bandenbedrijf of schadebedrijf op zoek naar een 4 koloms hefbrug? Wilt u deze kopen zodat u uw werkzaamheden makkelijker kunt uitvoeren? Leen van den Berg verkoopt 2 en 4 koloms hefbruggen bedoeld voor professioneel gebruik. Deze kunnen uitstekend gebruikt worden om onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan de onderkant van de auto uit te voeren. Met de 4 koloms hefbrug kunt u auto’s en kleine busjes namelijk eenvoudig de lucht in krikken. Leen van den Berg beschikt over ruim 25 jaar ervaring als leverancier van werkplaatsapparatuur en adviseert u graag over de mogelijkheden. Wij bieden een breed aanbod aan hefbruggen van A-merken als Rotary aan.

Duurzaam en robuust

Leen van den Berg kan u verschillende soorten hefbruggen leveren. Zo kunt u bij ons terecht indien u een 2 koloms hefbrug wilt kopen, maar ook voor 4 koloms hefbruggen en schaar hefbruggen. Kenmerkend voor alle hefbruggen die wij verkopen is hun stabiliteit, betrouwbaarheid en robuustheid. Ze zijn namelijk afkomstig van de bekende producent Rotary, leverancier van hoogwaardige hefbruggen. De werkplaatsapparatuur kan eenvoudig personenauto’s en kleine busjes tot 5.000 kg omhoog krikken. Hierdoor kunt u talloze werkzaamheden wat eenvoudiger uitvoeren.

De voordelen van Leen van den Berg

Wat zijn nu precies de voordelen voor u wanneer u besluit een 4 koloms hefbrug te kopen bij Leen van den Berg? Om het overzichtelijk te houden zetten we deze voor u op een rijtje:

  • Veel kennis en vakmanschap. Wij voorzien u graag van deskundig advies
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Uitstekende service
  • Producten van A-merken en dus hoge kwaliteit
  • Ook voor verplaatsingswerkzaamheden, reparaties en keuringen

Vraag om een offerte!

Voor meer informatie over onze producten kunt u rondkijken op onze website. Ook kunt u natuurlijk direct vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0348-501578 en vertellen u graag meer.

Voor meer info : Klik hier….