Website Aanmelden
Image default
Beauty en verzorging

Zeg maar dag tegen rimpels acné en ondiepe littekens

 

Met de beste Microdermabrasie Nijmegen behandeling Kom je van je acne rimpels en ondiepe littekens af. Deze behandeling wordt lang niet door elk praktijk gedaan omdat de meeste mensen nog helemaal geen kennis hebben op dit gebied, en is het dan ook relatief nieuwe methode. En kunnen we extreme dingen in het gezicht compleet laten verdwijnen om zo niet alleen je rimpels acne en littekens te verwijderen maar je huid ook weer te laten stralen. Om je leven zo weer kleur te geven en weer zelfverzekerd door het leven te gaan, en weet te genieten van het leven 

Hoe werkt microdermabrasie 

bij microdermabrasie plaatsen we hele fijne natuurlijke kristallen op de huid, waarbij we vervolgens een masker plaatsen. Het vocht uit het masker zorgt ervoor dat de kristallen vloeibaar worden, en zo wordt het opgenomen in de huid. Dit proces duurt om en nabij 2 uurtjes. Tijdens het wachten kunt u dan ook een massage krijgen, omdat we snappen dat twee uur lang plat liggen ook niet fijn is. Een eigen playlist en goede set oordopjes mag natuurlijk ook. De behandeling is geheel pijnloos en doet dus geen zeer, wel kan je huid wat rood zijn na de behandeling. Dit is niet erg je huid moet wennen aan de kristallen en moet eraan worden blootgesteld. En de rode kleur trekt ook gewoon weer weg. 

Wat doet microdermabrasie voor je gezicht 

Zodra de kristallen vloeibaar zijn geworden trekken ze in de huid, doordat de poriën goed open gaan staan en kunnen de kristallen hun werk gaan doen.  En ze dus de ruimtes kunnen gaan opvullen waardoor je littekens en acne wegtrekken. Na de eerste behandeling kun je al een heel groot verschil waarnemen. Na 3 of meer behandelingen is het vrijwel niet meer te zien, en heeft de behandeling zijn werk goed gedaan.