Is een liquid facelift veilig?

Websiteaanmelden

Binnen cosmetische chirurgie bestaan er veel verschillende operaties, behandelingen en correcties die ondergaan kunnen worden die het verouderingsproces (tijdelijk) kunnen stoppen. Een facelift is één van de meest bekende operaties/correcties die je kunt ondergaan, maar ook gelijk de meest ingrijpende operatie/correctie. Het herstel van de huid kan een langere tijd duren en er wordt gebruikt van scherpe messen en scalpels tijdens de operatie. Zo’n ingreep neemt natuurlijk wel enige risico’s met zich mee en kan lelijke littekens opleveren, door het snijden in de huid. Er is een nieuwe vorm van een facelift ontwikkelt en is dat is de liquid facelift.

Deze ingreep wordt  een liquid facelift genoemd en is een facelift zonder het gebruik van scherpe messen en scalpels, wat wel tijdens een gewoonlijke facelift wordt gebruikt. Een reguliere facelift heeft ook het risico op vervelende littekens in het gezicht bij slechte uitvoering en daar zal je de rest van je leven niet makkelijk vanaf komen. Liquid facelift prijzen zijn erg betaalbaar en vooral als je de goede kliniek uitzoekt. Een kliniek waarbij je je op je gemak voelt en waar goede artsen werken die veel ervaring hebben en veel expertise op dit vlak. Dat is zeer belangrijk. Zij adviseren je wat voor facelift geschikt is voor jouw wensen en behoeftes, maar ook voor jouw huid. Dit is van erg groot belang, omdat je toch iets laat doen aan je gezicht.

Eén van de ingrepen die je kunt laten doen is een liquid facelift met injectables. Met injectables betekent het eigenlijk dat er een stof wordt geïnjecteerd in de huid op de plekken waar nodig in het gezicht en wordt er dus geen gebruik gemaakt van scherpe gereedschappen, zoals messen en scalpels. Dit neemt eigenlijk al het risico op littekens weg en daarom is deze ingreep erg aan te raden, alleen zult u deze wel meerdere keren moeten ondergaan om het gewenste resultaat te behalen! Deze stoffen die worden gebruikt zijn maar voor een bepaalde tijd werkzaam en daarom is het van belang om deze behandelingen vaker te ondergaan om het gewenste resultaat te behouden.

Voor meer info : Klik hier….