viaBOVAG Suzuki Alto

Websiteaanmelden

{{external image}}

Met de Suzuki Alto kon en kun je prima uit de voeten in zowel de grote,drukke stad als daarbuiten. De auto is zeer compact maar biedt binnenin toch verrassend veel ruimte. De Suzuki Alto is er al vanaf het jaar 1979. Momenteel rijdt de Suzuki Alto van de vijfde generatie rond.

 

Aanvankelijk had de Suzuki Alto in Europa een motor van slechts 800 CC. Ook was de Suzuki Alto gedurende lange tijd zowel BPM als motorrijtuigenbelasting vrij. Dit vanwege de zeer lage uitstoot van CO2. Die regel is niet meer maar desondanks is en blijft de Alto bijzonder populair. De Alto is verkrijgbaar in de uitvoeringen Base, Comfort en Exclusive en de auto is sterk verwant aan de Nissan Pixo. Al jarenlang is de Suzuki Alto een meer dan graag geziene gast op de wegen. Knap, want de concurrentie is met de Fiat 500, de Ford Ka, de Citroën C1,en de Toyota Aygo stevig te noemen.  De auto wordt gemaakt in Japan, India en Pakistan en is verkrijgbaar in een uitvoering met vijf versnellingen handgeschakeld en in 4 versnellingen automaat.  Wil je een zeer betrouwbare en goed onderhouden tweedehands Suzuki Alto? Kies dan voor een viaBovag Suzuki Alto. Dan weet je zeker dat je met een veilig gevoel de weg op gaat.

Over veiligheid en auto’s was onlangs nog een leuk artikel te lezen op Autodromen.nl. Dit is een toch wel bijzonder autoblog met ander nieuws dan de meeste autoblogs brengen. Het is nu eens niet alleen maar paardenkracht en motoren die belicht worden. Autodromen bied je vooral inspiratie, bijvoorbeeld als je zoekt naar een andere auto. Ook randzaken als elektrisch rijden en veiligheid komen aan bod. En zo ontwikkelt niet alleen de Suzuki Alto zich, maar doen ook de autoblogs dat nadrukkelijk. Zeer de moeite waard dus.