Website Aanmelden
Image default
Auto’s en Motoren

Topproducten van Paruzzi

Als je reparatiewerkzaamheden gaat uitvoeren aan je Kever motor is het verstandig van te voren de juiste informatie te verzamelen. De revisie van een VW motor vergt vakmanschap. Via Paruzzi kun je diverse onderdelen voor de motor aanschaffen. Je kunt dan denken aan cilinderkoppen, zuigers en lagers.

Als je in één keer de gehele motor van je Kever wilt vervangen, kies dan voor een gereviseerde VW motor. Motoren als deze worden door Paruzzi zelf gebouwd. De motoren zijn van uitstekende kwaliteit. Je krijgt er twee jaar garantie op en er wordt rekening gehouden met de kwaliteitseisen die nu gelden. Getunede motoren kun je ook bestellen op paruzzi.com. In 1775cc en 1641 cc. Heb je specifieke wensen? Laat het vooral weten, dan houden we daar rekening mee. Voor klussers heeft Paruzzi speciale pagina’s beschikbaar. We geven daar onder meer informatie over afstel-gegevens voor de transmissie, de kracht die nodig is om moeren en bouten aan te draaien en een aantrekmomenten schema.

Onderdelen VW type 3 online bestellen

VW type 3 werd verkocht onder de naam Volkswagen 1500 en vervolgens Volkswagen 1600. We hebben het hier over een compacte wagen met net iets meer luxe en ruimte dan de Kever. Bijzonder aan de VW type 3 is dat de motor achterin geplaatst is. Een luchtgekoelde viercilinder boxermotor. VW type 3 stond bekend als een middenklasse auto met verrassend veel ruimte. Voor deze wagen kun je veel onderdelen online bestellen.

Hier een paar voorbeelden: een benzinefilter, benzinetank, aandrijfas-borgplaatjes, verstelbare veerplaten en wielnaven. Jij bent VW-fan en daarom deze tip: als je je aanmeldt voor de Paruzzi-nieuwsbrief ben je voortaan als eerste op de hoogte als er nieuwe onderdelen te koop zijn. Ook informeren we je over evenementen die met Volkswagens te maken hebben. En als nieuwsbrieflezer word je getrakteerd op persoonlijke aanbiedingen en kortingen. Om een indruk te krijgen van de nieuwsbrief kun je online het nieuwsbrieven-archief raadplegen.

Voor meer info : Klik hier….