Website Aanmelden
Image default
Aanbiedingen

WordPress website laten maken

Bij Internetbureau Precies ben je aan het juist adres als je een website wilt laten maken. Voornamelijk als je dit in WordPress wilt laten doen. We hebben ruim 10 jaar ervaring met het ontwikkelen van maatwerk WordPress websites!

We werken bij Precies met een eenvoudig stappenplan en ontzorgen je volledig. We denken proactief met je mee om te zorgen dat je een fantastisch nieuwe WordPress website krijgt.

Waarom een WordPress website laten maken?

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld en daarnaast erg gebruiksvriendelijk zodat je zelf ook gemakkelijk je website kunt beheren. Een WordPress website laten maken door ons is dan helemaal win-win. Ondanks dat wij hem op maat voor je ontwikkelen zorgen wij er altijd voor dat je zelf eenvoudig dingen kunt aanpassen. Heb je toch hulp nodig dan staan er altijd voor je klaar.

Naast de gebruiksvriendelijkheid van WordPress is de basis ook goed voor Zoekmachine optimalisatie als je online wilt scoren in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google.

Van design naar een maatwerk WordPress website

Wij bij Internetbureau Precies verzorgen ook een maatwerk design voor je WordPress website. We starten met het doornemen van de wensen. Als deze duidelijk zijn en er is een huisstijl en gaan wij starten aan het maatwerk design voor je nieuwe website.

Wanneer er een akkoord bereikt is zullen wij dit design omzetten naar een fantastisch nieuwe WordPress website helemaal naar jouw wensen.

Tijdens dit proces kun je altijd live meekijken. We sturen je tijdens de ontwikkeling een URL toe waar wij je nieuwe website op ontwikkelen. Deze is uiteraard niet bereikbaar voor anderen.

Zo ben je altijd op de hoogte.

Persoonlijk contact gedurende het hele proces

Bij ons ben je geen nummertje en heb je persoonlijk contact gedurende het hele proces. Van design tot livegang van de website. Wij ontzorgen je volledig en je kunt ons altijd telefonisch bereiken als je vragen hebt.

Alle WordPress websites die wij opleveren zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google. De basis van je website is dus al uitstekend.

Volledige ontzorgt

Naast het ontwikkelen van je maatwerk WordPress website bieden wij ook de mogelijkheid om het onderhoud en de hosting voor je WordPress website te regelen. Wij plaatsen je WordPress website dan online op een op maat gemaakte server van ons en zorgen dat deze up-to-date en veilig blijft.

WordPress, plug-ins en thema’s worden door ons bijgewerkt, wij maken dagelijks back-ups zodat je nooit meer iets kwijt raakt en als er kleine wijzigingen doorgevoerd moeten worden dan kun je ons altijd bellen of mailen en wij zorgen dat het zo snel mogelijk geplaatst wordt.

Laat je WordPress website maken door Internetbureau Precies

Ben je dus op zoek naar een Full service Internetbureau die jouw nieuwe WordPress website gaat ontwerpen en ontwikkelen dan ben je bij ons aan het juiste adres!