Website Aanmelden
Image default
Aanbiedingen

Overzichtelijke planningen met behulp van personeelsplanning software

Het overzichtelijk inplannen van personeel kan soms erg lastig zijn, er worden vaak fouten in gemaakt waardoor er verwarring ontstaat. Eenpersoneelsplanning software helpt je met het overzichtelijk inplannen van je werknemers. 

Een personeelsplanning software biedt de volgende overzichten aan

Met een planner software krijg je overzicht in meerdere zaken, denk aan mensen, diensten, taken, werkplekken, activiteiten en projecten. Buiten de standaard zaken kan je ook grip krijgen op punten als:

–        Onder en over bezettingen

–        CAO en arbeidswet controles die automatisch worden uitgevoerd door het systeem

–        Contracturen bijhouden

–        Bijhouden van gewerkte uren

–        Inzet suggesties van de medewerkers, daarbij wordt ook rekening gehouden met ziektes en verlof aanvragen

–        Geïntegreerde capaciteitsplanningen 

Inplannen met flexibele assen met behulp van personeelsplanning software

Met behulp van flexibele assen op je planbord kan je situaties vanaf meerdere kanten bekijken. Met een muisklik bekijk je planningen vanaf medewerkers, kwalificaties, werktaken, project en werkplek perspectief.

Meerwaarde voor jou en je medewerkers met de personeelsplanning software

Ook voor de medewerkers biedt het een enorme meerwaarde. Ze kunnen hun rooster namelijk op afstand bekijken via de een app. Ze hebben ook zich op planningen van medecollega’s zodat ze het ruilen van diensten zelf onderling kunnen regelen. Maar ook inteken op openstaande diensten, beschikbaarheid doorgeven en verlof aanvragen. Door je personeel te betrekken in de planning motiveer je ze alleen maar meer ten goede.

Personeelsplanning software inzetten binnen jouw bedrijf

Het inzetten van een software brengt vele voordelen met zich mee. Omdat het veel dingen geautomatiseerd doet bespaar je er als planner een hoop tijd mee. Daarnaast doet het veel van het werk qua checken voor jou.

Een goede werkplanning zorgt ervoor dat iedereen in de organisatie nog efficiënter te werk kan gaan. Tijd die je bespaart in het maken van een planning kan weer gestoken worden in het doen groeien van het bedrijf.