Weinig kennis van loonverwerking? Dát is waarom u uitbesteedt aan een specialist

Bent u eigenaar van een groot bedrijf, dan heeft u wellicht een hoop mensen in dienst. Belangrijk is het dat zij op tijd het juiste salaris ontvangen. Loonverwerking is daarom een groot onderdeel van het runnen van een bedrijf. Maar het kan ook best ingewikkeld zijn. Zeker wanneer uw salariskennis niet helemaal up-to-date is. Of uw bedrijf enorm groeit. Dat is echter helemaal geen probleem wanneer u een specialist als EB Portaal inschakelt voor loonverwerking. De specialist beschikt namelijk over de juiste kennis en kunde. Zo bewaakt de specialist zowel wettelijke als cao-ontwikkelingen en wordt altijd overleg gepleegd bij het doorvoeren van geld-gerelateerde zaken.

Alle taken rondom loonverwerking neemt de specialist u uit handen

Uw kostbare tijd steekt u natuurlijk het liefst in de ontwikkeling van uw bedrijf, niet in het regelen van loonverwerking en andere administratieve zaken. Naarmate uw organisatie groeit, is het dan ook een goed idee deze taken uit te besteden. Een specialist als EB Portaal is ervaren in loonverwerking en kan u dan ook alle taken uit handen nemen, wat veel voordelen voor werkgevers oplevert. Zo meldt u alleen de mutaties in uw personeelsbestand, bijvoorbeeld indiensttreding of uitdiensttreding, salariswijzigingen en adreswijzigingen, dan zorgt de specialist er vervolgens voor dat relevante organisaties op de hoogte worden gebracht. Daarnaast draagt de specialist oplossingen aan bij continuïteitsvraagstukken. De specialist regelt een juiste afhandeling in elke situatie.

Schakel te allen tijde de deskundige helpdesk in voor loonverwerking en andere personeelszaken

Natuurlijk wilt u niet voor onverwachte verrassingen komen te staan wanneer u een specialist als EB Portaal inschakelt voor uw loonverwerking. Omdat de specialist een doorzichtige kostenstructuur hanteert, en er dus een vast tarief per werknemer per jaar geldt, krijgt u nooit te maken met onverwachte verrassingen achteraf. U bent daarbij ook nooit intern kosten kwijt aan de administratieve zaken omtrent uw organisatie. Prettig is het daarbij dat de specialist beschikt over een deskundige helpdesk, die u altijd in kunt schakelen bij vragen over loonverwerking of andere personeelszaken. Zo weet u zeker dat u uw administratieve zaken altijd op de juiste manier geregeld heeft.

Voor meer info : Klik hier….