Close

Op een duurzame manier biofilm verwijderen? Dat is mogelijk!

Tegenwoordig houden steeds meer bedrijven rekening met het milieu. Wellicht rijdt u al elektrische auto’s om uitstoot te verminderen, gebruikt u milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen om schadelijk afval terug te dringen én gebruikt u energiezuinige apparatuur in plaats van oude energieslurpers. Maar hoe speelt u in op biofilm verwijderen op een duurzame manier? Biofilm is een veelvoorkomend probleem in de industrie, binnen verschillende bedrijven. Het komt met name voor in koel- en proceswatersystemen, wat er vervolgens voor kan zorgen dat gevaarlijke bacteriën de kans krijgen zich te ontwikkelen en te hechten aan een oppervlak. Hoewel het op verschillende manieren te verwijderen is, wordt dat nog niet altijd op milieuvriendelijke wijze gedaan. Aqua-engineering helpt u gelukkig graag bij het verwijderen van biofilm op een duurzame manier.

Hoe gaat biofilm op een duurzame manier verwijderen in zijn werk?

Aqua-engineering gebruikt, in tegenstelling tot vele andere specialisten, geen chemicaliën bij het verwijderen van biofilm met behulp van waterzuivering. Deze chemicaliënvrije waterbehandeling is daardoor een stuk beter voor het milieu. Daarnaast is het veilig én voordelig. Door de rustige afbraak van de biofilmlaag met behulp van NEUTHOX® (dat niet schadelijk is voor mens, dier en milieu), worden de schadelijke bacteriën afgebroken, waardoor ze volledig verdwijnen. Heeft u een eigen industrieel bedrijf, bijvoorbeeld in de voedsel- en zuivelindustrie, in de drankenindustrie of in een andere industrie waarbij u gebruikmaakt van koel- en proceswatersystemen? En hecht u waarde aan het milieu en aan duurzaamheid? Dan is deze duurzame manier van biofilm verwijderen misschien ook iets voor u.

Ga maatschappelijk verantwoord aan de slag en kies voor duurzaam biofilm verwijderen

Wilt u maatschappelijk verantwoord ondernemen? Daar hoort bij dat u zorg en verantwoordelijkheid draagt voor maatschappelijke problemen, wat betreft inkoop, productie, verkoop en onderhoud. Ook biofilm en het verwijderen daarvan, hoort daarbij! Houd rekening met de maatschappelijke effecten van uw activiteiten en kies voor duurzaam biofilm verwijderen met de hulp van een specialist als Aqua-engineering. Dan weet u zeker dat het op de juiste manier gebeurt. Hierbij kunt u zelfs uw eigen duurzame waterbehandelingsinstallatie aanschaffen, zodat u altijd op de juiste manier biofilm verwijdert. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u natuurlijk ook altijd even contact opnemen met de specialist voor meer informatie.

© 2019 Website Aanmelden | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.