Medewerker met ervaring voor uw melkveehouderij gezocht? De specialist helpt u!

Medewerker met ervaring voor uw melkveehouderij gezocht? Maar tot op heden nog geen geschikte kandidaat kunnen vinden die aansluit op uw wensen? Dat is niet fijn! Zeker omdat het werk niet stil blijft staan. Op melkveehouderijen worden vaak al lange dagen gemaakt en daarnaast komt u ook nog eens handen te kort. Dan houdt u niet veel tijd over om ook nog eens op zoek te gaan naar nieuwe medewerkers. In dat geval kunt u gelukkig wel rekenen op de professionele dienstverlening van Sterwerk. Dit bureau heeft zich gespecialiseerd in het matchen van personeel en opdrachtgevers in de melkveehouderij sector en zorgt ervoor dat u de hulp krijgt die u nodig heeft!

Medewerker melkveehouderij gezocht op detacherings- of uitzendbasis

Heeft u al een langere tijd een medewerker melkveehouderij gezocht op detacherings- of uitzendbasis? Wist u dat u de medewerker waar u naar heeft gezocht voor op uw melkveehouderij, via Sterwerk kunt inhuren. Binnen de sector is er vaak behoefte aan arbeidskrachten op tijdelijke- of seizoen basis. Daarom kunt u bij Sterwerk kiezen voor een uitzend- of een detacheringscontract. Bij uitzenden kiest u voor een medewerker die u voor een bepaalde periode inhuurt. Dit type contract houdt veel opties voor flexibiliteit open. Wilt u voor langere tijd iemand inhuren? Kies dan voor een detacheringscontract. De medewerker komt dan bij Sterwerk op de payroll te staan, dus u hoeft zich ook niet bezig te houden met de administratieve afhandeling. Waarmee kan Sterwerk u van dienst zijn?

Medewerker melkveehouderij gezocht voor bedrijven in Nederland en Duitsland

Heeft u ervaring in de veehouderij? En vindt u het leuk om bij grotere bedrijven aan de slag te gaan? Dan is het interessant om eens te kijken bij de vacatures op de website van Sterwerk. Hier worden regelmatig vacatures aangeboden in de melkveehouderij sector. Zo wordt er een medewerker melkveehouderij gezocht door Sterwerk die aan de slag kan op verschillende melkveebedrijven in Nederland en/of Duitsland. Ziet u zichzelf in een dergelijke functie werken, en heeft u de ervaring waar om wordt gevraagd in de vacature? Maak dan snel een afspraak voor een intakegesprek. Wie weet gaat u binnenkort aan de slag bij een van de klanten van Sterwerk!

Voor meer info : Klik hier….