Laat een salmonella onderzoek of listeria analyse over aan een specialist

In meerdere sectoren staat voedselveiligheid hoog in het vaandel. Daarom laat u dit over aan gespecialiseerd bedrijf met kennis van zaken. De professionals van Mérieux NutriSciences staan klaar om voedingsmiddelenbedrijven te ondersteunen. Denk hierbij aan het ontwikkelen en invoeren van protocollen op het gebied van voedselveiligheid die in overeenstemming zijn met de geldende wetgeving. Daarnaast schakelt u deze gespecialiseerde partij ook in voor diverse analyses, zoals een allergenen analyse en analyse met listeria monocytogenes. Ook verzorgt dit bedrijf verschillende onderzoeken zoals een salmonella onderzoek. Waar u ook gevestigd bent, overal ter wereld biedt Mérieux NutriSciences analyses, audits, advies, training en onderzoek.

Een breed aanbod aan onderzoeken, zoals een salmonella onderzoek

Het waarborgen van de voedselveiligheid is belangrijk. Daarom worden producten aan diverse tests onderworpen. Maar wie schakelt u nu in voor diverse testen en diensten? Natuurlijk de specialisten van Mérieux NutriSciences. Dit bedrijf voert diverse analyses uit, zoals een listeria analyse. Daarnaast schakelt u dit bedrijf ook in voor verschillende onderzoeken, zoals een microbiologisch, chemisch of salmonella onderzoek. Met mee dan 50 jaar ervaring in het werken met toonaangevende voedingsmiddelenbedrijven, bent u verzekerd van betrouwbare en professionele onderzoeken. Laat uw onderzoek of analyse of uitvoeren in 22 landen, zoals Australië, China, Mexico en Zuid-Afrika. Maar ook in Nederland zijn de specialisten u graag van dienst.

Laat een analyse, zoals een allergenen analyse, voor verschillende sectoren uitvoeren

Voor veel etenswaren en andere producten geldt dat er mensen allergisch voor zijn. Denk hierbij aan producten op het gebied van water & milieu, argo chemicaliën, farmaceutische producten, cosmetica en voedsel. Mérieux NutriSciences is ruim 50 jaar actief op het gebied van onderzoek en analyse, zoals een salmonella onderzoek, allergenen analyse of analyse waarbij gisten en listeria worden gebruikt. Na een onderzoek door dit bedrijf weet u zeker dat u aan bijvoorbeeld voedselveiligheid wetgeving voldoet. Neem voor meer informatie vandaag nog contact op met de specialisten. U ontvang altijd een advies op maat.