Hulp van de boekhouder in omgeving van Nijmegen voor het kleinbedrijf

Folio richt zich met name op het kleinbedrijf en zelfstandigen. Zij bieden hulp bij het doen van de administratie en geven advies. Deze experts verzorgen bijvoorbeeld uw jaarstukken en helpen u bij het doen van uw belastingaangifte, het doen van een financieringsaanvraag of het maken van kostprijsberekeningen. Folio is aangesloten bij NOAB, wat onder andere betekent dat zij oplossingsgericht te werk gaan. Ook is deze boekhouder in de regio Nijmegen gemakkelijk bereikbaar en staat deze altijd voor u klaar met fiscaal advies, accountancy, advocaatsdiensten en arbeidsdeskundigheid.

Een breed pakket aan diensten bij dé boekhouder in de nabijheid van Nijmegen

Folio helpt u bij het doen van de belastingaangifte en geeft u advies op verschillende vlakken. U krijgt bijvoorbeeld advies wanneer u uw eigen bedrijf wilt opzetten. Ook krijgt u hulp bij het maken van een bedrijfsplan. Wanneer u al langere tijd een bedrijf heeft, helpen de experts u graag bij het invullen van uw inkomstenbelasting en het doen van de financiële administratie, zoals de loonadministratie. Heeft u moeite met het aanvragen van een financiële injectie zoals een subsidie? Ook hierbij helpen de veelzijdige experts u graag. Het pakket aan diensten dat deze expert u kan leveren is bijna eindeloos. Folio, Administratie- en Bedrijfsadviesbureau is uw boekhouder in Nijmegen.

De aangifte van uw inkomstenbelasting volledig verzorgd door de boekhouder in de buurt van Nijmegen

Het is voor veel ondernemers ieder jaar weer lastig: het invullen van de belastingaangifte. De specialisten van Folio draaien hun hand hier gelukkig niet voor om. Tegen een kleine vergoeding wordt de aangifte volledig voor u verzorgd. De aangifte is klaar terwijl u wacht, maar u kunt de aangifte ook op een later moment ophalen zodra deze gereed is. Moet u tevens aangifte doen voor de vennootschapsbelasting? Ook voor het doen van deze aangifte heeft Folio ervaren specialisten in dienst. Heeft u tussendoor een overzicht nodig van de belastingcijfers of andere jaarcijfers, dan stelt deze duizendpoot op het gebied van administratie graag een jaarrekening voor u samen.