Close

Een tijdregistratie pakket voor verschillende doeleinden

Heeft u veel parttime en flex werknemers? Hebben uw werknemers de laatste tijd veel overuren gemaakt? Dan is er een goede kans dat u het overzicht helemaal kwijt bent. Van Bragt Time biedt de uitkomst! Een gebruiksvriendelijke en betaalbare tijdregistratie om de gewerkte tijd gemakkelijk te beheren en te verwerken: Immotix Time-Advanced. Een volledig en compleet tijdregistratie pakket voor elke mogelijke situatie met diverse voordelen. Met de gebruiksvriendelijke software heeft u snel inzicht. Het is laagdrempelig in gebruik, maar het geeft wel een volledig overzicht. Met tijdregistratie bespaart u zowel tijd als geld. Met de software heeft u snel en moeiteloos inzicht, zodat u zich op andere belangrijkere zaken kunt concentreren. Daarnaast krijgt u zonder veel uitzoekwerk inzicht in het ziekteverzuim van uw personeel. Genoeg voordelen dus!

Diverse mogelijkheden van Immotix tijdregistratie pakket

Immotix Time-Advanced is een tijdregistratie pakket dat veel mogelijkheden biedt. Kies voor een orderregistratie module. Zo registreert en beheert u eenvoudig de gepresenteerde uren per project of order. Het is mogelijk om via Immotix aan- en afwezigheid, tijdregistratie en orderregistratie te registreren. Het ingeven van orders is mogelijk via tablet, barcode reader, desktop terminal en handscanner. U heeft onder andere een duidelijk overzicht van de orders per medewerkers of afdeling. Daarnaast is Immotix een software oplossing waar toegang van verschillende leveranciers aan gekoppeld kan worden. U bepaalt wie en wanneer toegang heeft! Gekoppelde systemen zijn bijvoorbeeld IP camera systemen en UTC inbraak. Bekijk eens de mogelijkheden bij van Bragt Time in Terheijden.

Tijdregistratie met een eenvoudig tijdregistratiesysteem

Veel werknemers werken tegenwoordig vanuit huis, op afstand of flexibel. Dan is voor u als bedrijf aan te raden om tijdregistratie in te zetten. Zeker om de kosten goed in kaart te brengen. Tijdregistratie maakt werktijd meetbaar en geeft zo objectieve informatie over de vaak grootste kostenpost van een organisatie: het personeel. Door middel van tijdregistratie komt een organisatie tot een efficiënt beheer van tijd en uren. Een tijdregistratiesysteem geeft een inzichtelijk overzicht van het aantal verrichte uren. Bij van Bragt Time bent u aan het juiste adres voor een volledig en compleet tijdregistratie pakket Immotix Time-Advanced. Daarnaast krijgt u vrijblijvend advies over de systemen. Voor elke mogelijk situaties een oplossing, dankzij de flexibele opbouw.

Voor meer info : Klik hier….
© 2019 Website Aanmelden | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.