Close

Altijd een contract voor bepaalde tijd dankzij een payroll bedrijf

Door gebruik te maken van payroll werknemers voegt u een stukje flexibiliteit toe aan uw bedrijf. Dat is handig, want u kunt niet in de toekomst kijken. Dit brengt met zich mee dat het aannemen van deskundig personeel nogal lastig kan zijn. Als u zelf personeel aanneemt mag u deze tot maar een paar jaar een contract aanbieden van bepaalde tijd. Daarna moet u uw personeel een contract voor onbepaalde tijd aanbieden. Dit is erg vervelend wanneer dit om bepaalde redenen niet kan. Kies daarom voor een deskundig payroll bedrijf als Uitzendbureau Brabant. Bij dit payroll bedrijf kunt u flexibel personeel inhuren waarbij het payroll bedrijf de wettelijke wetgever is. Het grote voordeel hiervan is dat u de payroll werknemer voor uw bedrijf contracten van bepaalde tijd kunt aanbieden tot wel vijf jaar! Dit is de perfecte oplossing wanneer u deskundig personeel lang in uw bedrijf wilt laten werken.

Geen werknemers risico’s met het inhuren van personeel bij een payroll bedrijf

Het aannemen van nieuw personeel voor uw bedrijf, het is niet iets wat u zomaar even doet. Als u nieuw personeel gaat uitnodigen zijn er flink wat zaken waarmee u rekening moet houden. Wat dacht u bijvoorbeeld van de werknemersverzekeringen? De salarisadministratie? En het uitbetalen bij ziekte? Kies voor een payroll bedrijf als Uitzendbureau Brabant voor het inhuren van uw personeel! Het payroll bedrijf is de wettelijke werkgever van het personeel waardoor u geen werkgeversrisico’s heeft. Een ander bijkomend voordeel is dat het personeel dat u inhuurt via een payroll bedrijf erg flexibel is. U kunt dus personeel inzetten wanneer u dat nodig heeft. Vooral in de horeca, detailhandel en transport is dit erg handig.

Een ervaren payroll bedrijf voord de inzet van flexibel personeel

Seizoensgebonden werk, het komt voor in heel wat bedrijven. De ene maand is er volop werk en een paar maanden later heeft u plots niets meer om uw personeel te laten doen. Dit komt vooral voor in de horeca, tuinbouw en transport. Het is dan erg fijn wanneer u personeel in kunt huren voor een kortere periode. Dit kan door personeel in te huren via een payroll bedrijf. Als u hiervoor kiest dan is het personeel niet bij u in dienst, maar bij het payroll bedrijf. Hierdoor kunt u gemakkelijk personeel inhuren op momenten dat u het drukker heeft. Het mooiste van alles is dat u niet verantwoordelijk bent bij ziekte of arbeidsongeschiktheid, want een payroll bedrijf als Uitzendbureau Brabant is juridisch werkgever.

Voor meer info : Klik hier….
© 2019 Website Aanmelden | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.