Een bedrijf dat u helpt met het inklaren van goederen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u helpt met het inklaren van goederen? Het proces van inklaren houdt in dat de goederen die u invoert worden gecontroleerd. Bovendien zullen er invoerrechten betaald moeten worden. Dit geld voornamelijk voor producten en goederen die worden ingevoerd uit een land buiten de Europese Unie. De goederen komen het land pas in als ze door de douane officieel zijn goedgekeurd.

Wat er geregeld moet worden als u producten wilt inklaren

Het inklaren van goederen houdt dus in dat alle douaneformaliteiten worden geregeld. Daarvoor zult u een aantal zaken moeten regelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het opstellen van een handelsfactuur, een certificaat van oorsprong (dit is alleen van belang als u producten wilt invoeren die van buiten de EU komen) en een aantal andere documenten. Heeft u een bedrijf dat goederen inkoopt uit het buitenland? En wilt u graag hulp bij het regelen van zaken als het inklaren van uw producten? Dan is het handig om een professioneel bedrijf in te schakelen die verstand heeft van de wet- en regelgeving. Schakel bijvoorbeeld de hulp in van Hemetex B.V. Het inschakelen van een specialist op het gebied van inklaren scheelt u niet alleen een hele hoop tijd, maar het zorgt er ook voor dat alle zaken op de juiste wijze worden afgehandeld. Hemetex B.V. regelt zaken omtrent de douanedocumenten en helpt u met het op de juiste wijze invullen van alle papieren.

Ontdek zelf ook het gemak

Daarnaast werken ze bij Hemetex B.V. met een digitaal systeem, waardoor u een notificatie krijgt als uw producten zijn ingeklaard. Dit maakt alles een stuk gemakkelijker, vooral omdat u direct door kunt met uw werkzaamheden als u een notificatie krijgt. Neem contact op met dit bedrijf om te ontdekken wat uw mogelijkheden zijn. Plan een eerste gesprek in en maak het proces van inklaren gemakkelijker.

https://hemetex.nl/

Supplier management verbeteren aan de hand van een spend analyse

Met een spend analyse heeft u een goede basis om uw supplier management te verscherpen. Wanneer u als onderneming geen duidelijk beleid voert op het gebied van supplier management, kan het gebeuren dat u door de bomen het bos niet meer kunt zien. In dat geval kunt u een inkoopadviesbureau een professionele analyse te maken van uw uitgaven en inkoopprocessen. Op basis daarvan krijgt u opnieuw inzicht in uw uitgaven. Meer weten? Lees dan verder.

Een spend analyse geeft u controle over uw supplier management

Krijg grip op uw leveranciers door middel van een spend analyse. Een inkoopadviesbureau analyseert de data die u verzamelt van al uw honderden of duizenden leveranciers, en laat daar een complexe analyse op los. Aan de hand daarvan wordt het mogelijk om uw leveranciersbeleid beter af te stemmen op de feitelijke situatie.

Bespaar kosten met een beter supplier management

De belangrijkste reden om een spend analyse uit te laten voeren is om een wildgroei aan contracten met leveranciers tegen te gaan. In veel gevallen leidt een dergelijke analyse tot het inzicht dat er met een stuk minder leveranciers gewerkt kan worden. Daarmee kunnen veel kosten worden bespaard.

Communiceer beter met uw leveranciers

Dankzij moderne supplier management software, die een inkoopadviesbureau als Grippr voor u kan inrichten, kunt u beter communiceren met uw leveranciers. Zij hebben toegang tot dit portaal, en kunnen de gegevens daarin zelf actueel houden. Op die manier heeft u een beter overzicht op de huidige stand van zaken, en verbetert u uw band met uw leveranciers tegelijkertijd. Beide partijen hebben daar dus voordeel bij.

Optimaliseer uw supply chain

Voor grote bedrijven is het essentieel om een goed beleid te voeren op het gebied van supplier management. Dat is de enige manier om grip te krijgen op uw leveranciers en zo kostenbesparend mogelijk te werk te gaan. Een inkoopadviesbureau staat klaar om u hierbij te helpen.

Complete service als je een goedkope website wilt laten maken

Wil je dat je website beter gevonden wordt? Of zoek je een specialist die je website kan verbeteren? Hiervoor heft Web Made Easy de alles-in-een hosting service. Allereerst ga je een goedkope website laten maken. Vervolgens zorgen de experts van Web Made Easy dat jouw pagina’s up-to-date blijven. Ook beschermen ze je website tegen bijvoorbeeld hackers of andere bedreigingen. Waar je bij andere bedrijven vaak veel geld betaalt, profiteer je bij deze experts van een scherp tarief. De mogelijkheden van Web Made Easy variëren van managed hosting en zakelijke mail tot updates en analystics.

Vergroot je vindbaarheid door een goedkope en professionele website te laten maken

Wil je een website die meer bezoekers trekt, zodat je je product beter kunt verkopen? Vraag dan een expert om je website te bouwen. Bij hen is een goedkope website laten maken namelijk altijd een succes. De experts bij Web Made Easy zorgen dat jouw website direct in Google wordt gevonden. Ook pas jij zelf je website heel eenvoudig aan. Dit alles gecombineerd met een snelle en veilige hosting. Bij het laten maken van een goedkope website kies je uit een van de professionele templates die door dit bureau zijn ontworpen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een webdesign op maat. 

Sta altijd bovenaan door een goedkope website te laten maken

Een website is een simpele manier om je klanten te bereiken. Maar dan is een goede vindbaarheid wel belangrijk. Web Made Easy zorgt dat jouw website direct gevonden wordt in bijvoorbeeld Google. Heb je nog geen website? Dit bedrijf schakel je ook in om een goedkope website te laten maken. Om te zorgen dat jouw website goed vindbaar is voor je klanten, gaan ze aan de slag met het optimaliseren van de pagina’s. Met als resultaat dat jouw doelgroep de website ook daadwerkelijk via Google vindt. Wil je hier zelf ook meer mee doen? Dat kan met het eenvoudige systeem van Web Made Easy. Per pagina stel je zelf de gegevens in om jouw vindbaarheid te vergroten. 

Voor jouw bedrijf een passende animatie laten maken om de boodschap te communiceren

Heb je nog nooit een animatievideo gebruikt voor bijvoorbeeld het presenteren van jouw product? Maar heb je al wel vaker een animatievideo gezien? Dit is een type video die een boodschap op een krachtige en passende manier overbrengt. Het is mogelijk om op een laagdrempelige manier de boodschap van jouw product of dienst te communiceren. Wil je een animatie laten maken? Ga dan naar Playforward, een professioneel bedrijf wat jouw animaties, maar ook video’s of interactieve video’s maakt. Dit doen zij al voor klanten door heel Nederland. Zowel grote organisaties als midden- en kleine bedrijven gingen je voor. Bij Playforward is er veel mogelijk. Voor iedere vorm van communicatie wordt een creatief idee gemaakt.

Dit kun jij verwachten als je een animatie gaat laten maken bij een professioneel bedrijf

Wanneer jij ervoor kiest om een video of animatie geheel op maat te laten maken, ga jij voor een originele manier om jouw boodschap over te brengen. Schakel dan een professioneel bedrijf in. Bij Playforward kun je een professionele animatievideo laten maken. Ze maken een creatief script van wat past bij jouw bedrijf. Dit alles wordt gedaan aan de hand van een unieke stijl die het bedrijf heeft. Zo kun je bijvoorbeeld een animatie laten maken die processen uitleggen, brand animaties die je merk ontleden en een animatie van het nieuwe jaarplan. Dit wordt opgeleverd binnen één maand met behulp van een goede planning. Als laatste weet je direct hoeveel dit je allemaal gaat kosten. Playforward geeft een duidelijk beeld van alle kosten en wat je hiervoor terugkrijgt.

Waarom moet je een animatievideo laten maken bij een specialist?

Waarom zou je een animatievideo laten maken bij Playforward? Dan profiteer je van vele voordelen! Zo garanderen zij 100% impact met de video. Op die manier weet je zeker dat de animatie overkomt op de doelgroep. Op dit animatie bureau kun je rekenen. Ze zorgen dat je verzoek binnen een maand klaar is. Hierbij maken ze gebruik van een aantal stappen in een proces. Door dit te nauw te volgen is het ver van tevoren al duidelijk wanneer de animatievideo die je hebt laten maken af is. Als laatste is er een duidelijke prijsopgave vooraf opgesteld. Dit houdt in dat je een goed beeld hebt van wat je krijgt en voor welk tarief.

Alles voor uw loonverwerking in één digitaal loket

Een digitaal loket voor uw loonverwerking, dat is wat krijgt wanneer u besluit uw loonverwerking uit te besteden aan een specialist zoals EB portaal. Een aantal diensten waarvan u gebruikmaakt zijn de verlof- en verzuimadministratie. In een digitaal en overzichtelijk geheel ziet u gemakkelijk de stand van zaken van al uw personele aangelegenheden. Waar, wanneer en om welke reden waren uw werknemers vrij? In één oogopslag ziet u het in het online platform. Ziek- en herstel meldingen worden rechtstreeks doorgestuurd naar de Arbodienst. En het is altijd mogelijk om uw verzuimoverzichten te vervaardigen en op basis daarvan, in samenspraak met uw Arbodienst, uw verzuimbeleid bij te stellen. Zo profiteert u van een optimaal verzuimbeleid, naast uw loonverwerking.

Ontvang overzichtelijke salarisstroken tijdens loonverwerking

De salarisstroken van uw personeel zijn belangrijk. Daarom wilt u ook dat deze overzichtelijk zijn en geen fouten bevatten. Met jarenlange ervaring is dat een van de zekerheden bij EB Portaal. Tijdens loonverwerking heeft dit bedrijf uw belang voor ogen. Zo worden de salarisstroken overzichtelijke en helder gespecificeerd. Salarisbetalingen kunnen worden aangeleverd in een SEPA bestand, waardoor u deze eenvoudig en snel kunt importeren in uw telebankierprogramma. Periodieke (en cumulatieve) journaalposten worden voorzien van uw eigen grootboekrekeningnummers. En individuele en gezamenlijke salarisoverzichten sluiten naadloos aan op uw jaarstukken. Van salarisspecificaties tot aan loonaangifte en van verzuimoverzichten tot aan verlofrapportages, de mogelijkheden op het gebied van loonverwerking door EB Portaal zijn zeer divers. Van welke diensten maakt u graag gebruik?

Verschillende voordelen van loonverwerking voor de werkgever

Steeds meer bedrijven maken de slimme keuze om zaken omtrent te berekening en verwerking van het salaris van het personeel uit te besteden. En dat is niet zo vreemd. Een bedrijf zoals EB Portaal biedt u verschillende grote voordelen. Wat deze voordelen zijn? Bij dit bedrijf zijn uitsluitend specialisten in dienst, waardoor er voor een werkgever niet langer meer salariskennis vereist is. Zowel wettelijke als cao-ontwikkelingen worden bewaakt en in overleg met u doorgevoerd. U kunt alle mutaties voor loonverwerking in uw personeelsbestand doorgeven zoals salariswijzigingen, in dienst, uit dienst en adreswijzigingen. Dankzij de doorzichtige kostenstructuur betaalt u een vast tarief per werknemer per jaar. En EB portaal heeft een gratis helpdesk voor al uw personele aangelegenheden.

Laat een salmonella onderzoek of listeria analyse over aan een specialist

In meerdere sectoren staat voedselveiligheid hoog in het vaandel. Daarom laat u dit over aan gespecialiseerd bedrijf met kennis van zaken. De professionals van Mérieux NutriSciences staan klaar om voedingsmiddelenbedrijven te ondersteunen. Denk hierbij aan het ontwikkelen en invoeren van protocollen op het gebied van voedselveiligheid die in overeenstemming zijn met de geldende wetgeving. Daarnaast schakelt u deze gespecialiseerde partij ook in voor diverse analyses, zoals een allergenen analyse en analyse met listeria monocytogenes. Ook verzorgt dit bedrijf verschillende onderzoeken zoals een salmonella onderzoek. Waar u ook gevestigd bent, overal ter wereld biedt Mérieux NutriSciences analyses, audits, advies, training en onderzoek.

Een breed aanbod aan onderzoeken, zoals een salmonella onderzoek

Het waarborgen van de voedselveiligheid is belangrijk. Daarom worden producten aan diverse tests onderworpen. Maar wie schakelt u nu in voor diverse testen en diensten? Natuurlijk de specialisten van Mérieux NutriSciences. Dit bedrijf voert diverse analyses uit, zoals een listeria analyse. Daarnaast schakelt u dit bedrijf ook in voor verschillende onderzoeken, zoals een microbiologisch, chemisch of salmonella onderzoek. Met mee dan 50 jaar ervaring in het werken met toonaangevende voedingsmiddelenbedrijven, bent u verzekerd van betrouwbare en professionele onderzoeken. Laat uw onderzoek of analyse of uitvoeren in 22 landen, zoals Australië, China, Mexico en Zuid-Afrika. Maar ook in Nederland zijn de specialisten u graag van dienst.

Laat een analyse, zoals een allergenen analyse, voor verschillende sectoren uitvoeren

Voor veel etenswaren en andere producten geldt dat er mensen allergisch voor zijn. Denk hierbij aan producten op het gebied van water & milieu, argo chemicaliën, farmaceutische producten, cosmetica en voedsel. Mérieux NutriSciences is ruim 50 jaar actief op het gebied van onderzoek en analyse, zoals een salmonella onderzoek, allergenen analyse of analyse waarbij gisten en listeria worden gebruikt. Na een onderzoek door dit bedrijf weet u zeker dat u aan bijvoorbeeld voedselveiligheid wetgeving voldoet. Neem voor meer informatie vandaag nog contact op met de specialisten. U ontvang altijd een advies op maat.

Prachtige nieuwe kozijnen voor uw woning of bedrijfspand in Nijmegen

Heeft u een prachtige woning gekocht, maar staat u nog wel een flinke verbouwing te wachten? Of wilt u alleen de kozijnen van uw huis in Nijmegen vervangen? Er zijn verschillende redenen te bedenken om nieuwe kozijnen te laten plaatsen. Maar bij iedere reden wilt u natuurlijk verzekerd zijn van kwaliteit. Deze kwaliteit vindt u bij Timmer & Onderhoudsbedrijf de Valk. Bij deze specialist, gevestigd nabij Nijmegen, Nijmegen en Eindhoven, worden kozijnen geheel op maat gemaakt. Hiermee heeft men meer dan 32 jaar ervaring. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende kleuren, maar ook diverse soorten hout en zelfs met de afwerking houdt men rekening.

Timmerbedrijf dichtbij Eindhoven: meer dan alleen het produceren van kozijnen

Kozijnen voor uw huis in Eindhoven moeten van goede kwaliteit zijn. Kozijnen vervangen doet u namelijk liever niet ieder jaar. Bij Timmer & Onderhoudsbedrijf de Valk, gevestigd in de omgeving van Eindhoven en Nijmegen, profiteert u van complete service bij de aanschaf van nieuwe kozijnen. Men kan de kozijnen voor u produceren, maar ook lakken, leveren en plaatsen. Daarnaast kunnen de kozijnen van uw woning in Eindhoven worden voorzien van inbraakwering, zodat zelfs de kozijnen inbrekers en andere onverlaten buiten houden. Er worden driepuntssluitingen geplaatst die het inbrekers moeilijk maken om binnen te komen. Zo gaat uw veiligheid boven alles.

Kozijnen laten plaatsen in de omgeving van Eindhoven, Nijmegen en Nijmegen

Kozijnen gaan meestal wel enkele jaren mee. Toch moeten de kozijnen van uw woning in Eindhoven of Nijmegen soms vervangen worden, bijvoorbeeld omdat ze verrot of ernstig beschadigd zijn, waardoor ze niet mooi meer zijn. Wanneer dit nodig is, wilt u natuurlijk dat een echte specialist uw nieuwe kozijnen plaatst. Bij Timmer & Onderhoudsbedrijf de Valk, nabij Nijmegen en Eindhoven, is veel mogelijk bij het laten plaatsen of vervangen van kozijnen. Zij leveren ambachtelijk timmerwerk. Denk hierbij aan het kiezen van kleuren, hout en de afwerking. Bovendien weet u zeker dat u in zee gaat met een echte specialist waarbij kennis en vakmanschap hoog in het vaandel staan.

Een oplossing op maat dankzij een Exact consultant

Het levert bedrijven veel voordelen op om een Exact consultant in te schakelen. U ontvangt van deze specialist altijd een dienstverlening op maat. Wat wilt u met uw bedrijf bereiken? Hoe wilt u geholpen worden? En wat vindt u belangrijk in uw bedrijfsvoering? Dit zijn zaken die bepalend zijn voor de exacte diensten van de specialist. Bij een bedrijf zoals Business Experts is er heel wat mogelijk. Denk aan oplossingen op het gebied van documentmanagement, HRM en financiën. Dit is natuurlijk slechts een greep uit de eindeloze mogelijkheden die de specialist te bieden heeft. Kiest u voor de diensten van een onafhankelijke derde partij die de juiste kennis en expertise in huis heeft? 

Haal het maximale uit Exact Globe software dankzij een consultant

Wordt er bij u in het bedrijf al gebruik gemaakt van de Exact Globe software? Of staat het wellicht op de planning om deze geavanceerde software te gaan implementeren? Het is dan logisch dat u het maximale uit deze software wilt halen. Dat doet u door een specialist op dit gebied in te schakelen, bijvoorbeeld Business Expert. Zij helpen u om de informatiestroom binnen uw bedrijf te verbeteren. Dit zorgt voor een beter rendement en daarmee dus betere bedrijfsresultaten. Bent u er klaar voor om de volgende stap te zetten door een Exact consultant in te schakelen? Wat voor bedrijf u ook heeft, de specialist biedt u altijd een oplossing die mooi aansluit.

Een Exact consultant is bekend met verschillende expertises

Het is mogelijk om een Exact consultant van Business Experts in te schakelen voor een enorme veelzijdigheid aan oplossingen. U kunt bijvoorbeeld bij Business Experts terecht voor diverse verschillende expertises. Maak bijvoorbeeld gebruik van Exact Globe voor een verbeterde informatiestroom en Exact Synergy voor een betere workflow binnen uw bedrijf. Naast deze diensten, kunt u de specialist ook inschakelen voor bijvoorbeeld cloud services, mobile services, interim management en business intelligence. Samen met u kijkt de specialist naar uw doelstellingen en hoe deze bereikt kunnen worden. Ook worden uw huidige business processen onder de loep genomen. Zo bereikt u de maximale resultaten en tilt u uw bedrijf naar een hoger niveau.  

Wat doet u met uw bedrijfsautoverzekering bij schade?

Rijdt u schade met de auto die u voor uw werk gebruikt? Weet u dan wat u moet doen? Dat vertellen de schadespecialisten van Poliscounter u graag. Het is allereerst belangrijk dat u de schade aan de bedrijfsauto probeert te beperken. Maak, indien mogelijk, foto’s van de schade en noteer gegevens van eventuele getuigen. Vervolgens meldt u zo spoedig mogelijk de schade aan de verzekeringsmaatschappij waar u een bedrijfsautoverzekering afgesloten heeft. Bij een specialist wordt u altijd vakkundig en snel geholpen, zodat de afwikkeling van het incident spoedig verloopt. Dat is de persoonlijke service die u mag verwachten als u een bedrijfsautoverzekering afsluit bij een specialist als Poliscounter.

Specialist biedt hulp bij het vinden van een passende bedrijfsautoverzekering

Binnenkort schaft u een aantal nieuwe bedrijfsauto’s aan. Dan wilt u ook een bedrijfsautoverzekering afsluiten. Het is dan begrijpelijk dat u niet te veel wilt betalen voor uw premie. Maar hoe vindt u nu een polis tegen een scherpe premie? Er zijn immers veel verzekeringsmaatschappijen actief, waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet. In dat geval benadert u Poliscounter. Als ondernemer heeft u de mogelijkheid om een bedrijfsautoverzekering af te sluiten. Bij deze verzekering kunt u aanvullende modules toevoegen, zodat u een bedrijfsautoverzekering afsluit die past bij u en uw onderneming. Vervangt u uw huidige bedrijfsauto? Dan kunt u de bedrijfsautoverzekering eenvoudig overzetten naar de nieuwe auto. Wel zo gemakkelijk, toch?

Ontvang unieke extra’s als u bedrijfsautoverzekering afsluit

Wilt u een bestelautoverzekering afsluiten bij Poliscounter? Dan profiteert u van unieke extra’s. Zo wordt het afsluiten van de verzekering voor bedrijfsauto’s wel erg aantrekkelijk. Er worden een aantal punten uitgelicht. Zowel jonge als ervaren bestuurders ontvangen een no-claim korting die kan oplopen tot wel 85%. Daarnaast ontvangt u een kortingsarrangement en heeft u een mogelijkheid van no-claim garantie of bonusbescherming. Ook heeft u de mogelijkheid om de verzekering op maat samen te stellen met aanvullende modules. Bij schade wordt er voor een snelle en vakkundige afwikkeling gezorgd. Tot slot, u profiteert altijd van een van de scherpste premies van Nederland.

Hulp van de boekhouder in omgeving van Nijmegen voor het kleinbedrijf

Folio richt zich met name op het kleinbedrijf en zelfstandigen. Zij bieden hulp bij het doen van de administratie en geven advies. Deze experts verzorgen bijvoorbeeld uw jaarstukken en helpen u bij het doen van uw belastingaangifte, het doen van een financieringsaanvraag of het maken van kostprijsberekeningen. Folio is aangesloten bij NOAB, wat onder andere betekent dat zij oplossingsgericht te werk gaan. Ook is deze boekhouder in de regio Nijmegen gemakkelijk bereikbaar en staat deze altijd voor u klaar met fiscaal advies, accountancy, advocaatsdiensten en arbeidsdeskundigheid.

Een breed pakket aan diensten bij dé boekhouder in de nabijheid van Nijmegen

Folio helpt u bij het doen van de belastingaangifte en geeft u advies op verschillende vlakken. U krijgt bijvoorbeeld advies wanneer u uw eigen bedrijf wilt opzetten. Ook krijgt u hulp bij het maken van een bedrijfsplan. Wanneer u al langere tijd een bedrijf heeft, helpen de experts u graag bij het invullen van uw inkomstenbelasting en het doen van de financiële administratie, zoals de loonadministratie. Heeft u moeite met het aanvragen van een financiële injectie zoals een subsidie? Ook hierbij helpen de veelzijdige experts u graag. Het pakket aan diensten dat deze expert u kan leveren is bijna eindeloos. Folio, Administratie- en Bedrijfsadviesbureau is uw boekhouder in Nijmegen.

De aangifte van uw inkomstenbelasting volledig verzorgd door de boekhouder in de buurt van Nijmegen

Het is voor veel ondernemers ieder jaar weer lastig: het invullen van de belastingaangifte. De specialisten van Folio draaien hun hand hier gelukkig niet voor om. Tegen een kleine vergoeding wordt de aangifte volledig voor u verzorgd. De aangifte is klaar terwijl u wacht, maar u kunt de aangifte ook op een later moment ophalen zodra deze gereed is. Moet u tevens aangifte doen voor de vennootschapsbelasting? Ook voor het doen van deze aangifte heeft Folio ervaren specialisten in dienst. Heeft u tussendoor een overzicht nodig van de belastingcijfers of andere jaarcijfers, dan stelt deze duizendpoot op het gebied van administratie graag een jaarrekening voor u samen.