Close

Houd grip op uw data dankzij SAP BO Migratie

Het belang van data is alsmaar aan het toenemen. Hiermee neemt ook de hoeveelheid en complexiteit van deze data alleen maar toe. Dit maakt het lastig om snel de juiste inzichten te verwerven. En dat is zonde, want duidelijke data en correcte informatie zijn nodig om de juiste beslissingen te nemen voor uw onderneming. Door een SAP BO Migratie traject in te gaan, maakt u uw data duidelijk en overzichtelijk. Dit proces begint allemaal met het stellen van de juiste vraag. Dat is meteen waar de naam van het bedrijf Golden Query op is gebaseerd: het stellen van de gouden vraag om het maximale uit uw data naar boven te krijgen.

Ga over op interactieve dashboards met SAP BO Migratie

Bent u ondernemer? Dan is het belangrijk dat u de data van uw onderneming nauwkeurig bijhoudt. Doet u hier al aan? Vaak gebeurt het bijhouden van de bedrijfsinformatie via een Excel sheet. Waar dit een goede manier is om de data bij te houden en op te slaan, raakt u hiermee al snel het overzicht kwijt. Door gebruik te maken van SAP BO Migratie, zet u uw data over naar interactieve dashboards. Deze software geeft uw data weer in duidelijke grafieken, zodat u een duidelijk overzicht houdt over uw data en eenvoudig conclusies trekt. Ook is het BusinessObjects dashboard handig bij het geven van presentaties. Nette en duidelijke grafieken houden de aandacht van het publiek immers beter vast dan een opsomming van nummers. Wilt u ook overgaan op SAP BO Migratie? Een specialist genaamd Golden Query helpt u erbij.

Zo gaat het SAP BO Migratie traject in zijn werk

Heeft u er al eens aan gedacht om met uw bedrijf een SAP BO Migratie traject te ondergaan? Voordat u dit traject daadwerkelijk ingaat, is het handig om te weten wat u nu precies van een SAP BO Migratie kunt verwachten. Bij een specialist genaamd Golden Query kunt u daarom altijd rekenen op een vaste professionele aanpak. Dit begint met het inventariseren van de huidige omgeving. Tijdens deze fase wordt inzichtelijk welke objecten moeten worden gemigreerd. Op basis hiervan stelt de specialist een projectplan op en gaat het migratie traject van start. Na de migratie ontvangt u altijd een uitgebreid advies over de eventuele vervolgstappen, zoals een optimalisatie van de rechtenstructuur of een advies over het vertalen van de informatiebehoefte naar een SAP BO dashboard.

Voor meer info : Klik hier….
© 2019 Website Aanmelden | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.