Waar je verhuurde woning aanmelden en verkopen

Websiteaanmelden

Aanmelden verhuurde woning en direct verkopen

Snel een verhuurde woning verkopen kan bij Sons Real Estate. Dit kan door deze onlne aan te melden op een specifieke website. Verhuurde woningen verkoop je namelijk niet via de reguliere weg. Particulieren zijn namelijk niet op zoek naar een verhuurde woning, maar juist naar een woning waar ze zelf in kunnen wonen. Een verhuurde woning verkopen doe je namelijk aan een belegger. Sons Real Estate is de website waaraan u direct uw verhuurde woning kunt verkopen. Het bijkomend voordeel is dat u bij de verkoop van een verhuurde woning geen makelaarskosten kwijt ben. De woning wordt namelijk rechtstreeks verkocht en er komt daarbij geen makelaar aan te pas.

 

 

Wat is mijn verhuurde woning waard?

De waarde van een verhuurde woning is geheel afhankelijk van de volgende onderdelen

 • Kale huurprijs per maand
 • Contractduur. Voor onbepaalde tijd of bepaalde tijd.
 • Staat van onderhoud
 • Leegwaarde

Aan de hand van deze factoren wordt de waarde in verhuurde staat bepaald. Wanneer de woning bijvoorbeeld laag verhuurd is dan is de waarde in verhuurde staat aanzienlijk lager dan de leegwaarde. Heeft de woning een hoge huurstroom en is de staat van onderhoud zeer goed, dan is de verhuurde staat weer een stuk hoger dan de leegwaarde. Je kunt de waarde van je woning makkelijk berekenen. Een verhuurde woning moet in de meeste gevallen een minimaal rendement van 4,7% opleveren om kostendekkend te zijn. Denk aan de onderhoudskosten, rente op de eigen middelen en overige vaste lasten. Echter is het gemiddelde rendement tussen de 5% en 6%. Het rendement wordt berekend op basis van de jaarhuurd gedeeld door de verkoopprijs plus de 8% overdrachtsbelasting

 

Werkwijze verkoop verhuurde woning

 1. U kunt de woning aanmelden op de website
 2. Binnen 24 uur ontvangt u een bod op uw verhuurde woning
 3. De woning hoeft niet bezichtigd te worden
 4. Bij akkoord wordt de koopovereenkomst opgesteld
 5. De overdracht vind plaats bij de notaris

 

Wilt u meer informatie over Sons Real Estate ontvangen? Of wilt u weten wat uw huis met huurder erin waard is? Laat dan snel uw gegevens achter op onze website.

 

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen-verhuurde-woning-verkopen/

Koop online makkelijk een plint boiler

Websiteaanmelden

Wat een uitvinding, de plint boiler. Vroeger kon uitsluitend extra water in de keuken worden gerealiseerd, door een boiler in het aanrechtkastje te plaatsen. Weliswaar uit het zicht, maar wel met verlies van opbergruimte.

Tegenwoordig kan dit ruimtebesparend, op een doeltreffende manier. Een plint boiler kopen is dus een waardevol alternatief voor de keukenboiler, die in het verleden werd gekocht voor extra water in de keuken.

 

 

Bent u overtuigd van de meerwaarde van een plint boiler?

Als u een plint boiler kopen wilt, is het goed om rekening te houden met het stroomverbruik van de boiler. Als dit de 1000 Watt overschrijdt, moet de boiler op een andere groep worden aangesloten dan de vaatwasser.

Het maximum van 1 groep is namelijk 3250 Watt en een vaatwasser gebruikt vaak al meer dan 2000 Watt.

 

Bij de aanschaf kunt u ook kiezen voor een hot-fill boiler. Deze wordt aangesloten op uw warmwatervoorziening en door uw cv-ketel verwarmd. Dit is in energieverbruik drie keer zo goedkoop als de standaard boiler. Nadeel van de hot-fill boiler is wel, dat het water sneller afkoelt. De boiler zal dus af en toe moeten bijverwarmen.

 

 

Voor een kleine 250-375 euro kunt u al in het bezit komen van een plint boiler. De prijs is afhankelijk van het vulvermogen van de boiler. Er is namelijk keuze uit een 5 liter boiler en een 10 liter boiler.

Een plint boiler kopen kan zowel inclusief, als exclusief aansluitset.

 

Als u zich dan ook nog eens bedenkt, dat de deze boiler netjes achter de plint kan worden weggewerkt, dan zijn de voordelen overtuigend genoeg.

 

Voor meer info : Klik hier….

Hoe ga je een wc bril kopen?

Websiteaanmelden

 

Een WC bril is een essentieel product in ieder huishouden. Een kapotte of versleten WC bril kan je eenvoudig vervangen. Bestel een bril en vervang deze eigenhandig. Je komt in de winkel diverse brillen tegen en niet allemaal van de beste kwaliteit. Wij raden je dan ook aan om niet voor de goedkoopste optie te kiezen, aangezien dat ten koste kan gaan van de kwaliteit. Wij bieden uitsluitend WC brillen van de beste kwaliteit aan en tegen een goede prijs. Twijfel dan ook niet te lang en kies voor een comfortabele en goede toiletbril. Ons assortiment bestaat uit wc-brillen in alle soorten en maten. 

Let op de maten

Een WC bril kopen moet je niet onvoorbereid doen, aangezien de maten kunnen verschillen. Er moet rekening worden gehouden met de maat van het toilet en de afstand tot de gaten. Echter beschikken de meeste moderne WC brillen over verstelbare scharnieren. Desondanks is het wel verstandig om de maten goed op te meten, zodat je niet voor een vervelende verrassing komt te staan.

Soorten WC brillen

Smaken verschillen, zelfs als het gaat om WC brillen. Je kan denken aan de klassieke brillen en houten brillen. Tegenwoordig zijn ook de softclose WC brillen populair. Dankzij de soft close functie zal de zitting zacht sluiten. Harde knallen zijn verleden tijd en de soft close brillen zijn ook hygiënischer. Je kan ook een kijkje nemen bij de ‘Quick up and clean’ wc-brillen. De toiletbril kan je dan simpel en snel demonteren en schoonmaken. De houten WC brillen zijn ook verkrijgbaar in meerdere kleuren of met een unieke print. Er kan ook gekozen worden voor een bril van duroplast, wat een sterke kunststof is. 

 

Daarnaast kan je ook een materiaal uitkiezen. De keuze is reuze, want enkele beschikbare materialen zijn acryl, thermoset, hout, houtkern gelakt, MDF hout en thermoplastic. Een wc bril kopen bij ons is de juiste keuze, een hoge kwaliteit is altijd gewaarborgd. 

 

Voor meer info : Klik hier….

Zonder problemen een hypotheek in Breda afsluiten

Websiteaanmelden

Bent u van plan om binnenkort een huis te kopen in Breda? Dan wilt u natuurlijk dat alles goed geregeld wordt. Een hypotheek afsluiten in Breda is niet niks, hiervoor wilt u wel een goede en betrouwbare hypotheekadviseur om alles tot in detail voor u te regelen. Met Veen Maximaal Wonen en Verzekeren heeft u deze gevonden. Bij dit bedrijf is er geen poespas, maar zijn ze juist doortastend en flexibel. U kunt hier terecht voor verschillende aspecten die komen kijken bij het aanvragen van een hypotheek in Breda en omgeving. Zo helpen de medewerkers van dit bedrijf u onder andere bij de volgende onderdelen:

 • Het kiezen van de verschillende rentesoorten
 • Nationale Hypotheek Garantie (NHG)
 • Hypotheekcheck
 • Werkgeversverklaring
 • Het kiezen van een hypotheekvorm

Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies

Bij Veen Maximaal Wonen en Verzekeren krijgt u persoonlijk hypotheekadvies, hierdoor weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Dit bedrijf is geheel onafhankelijk, er zitten namelijk geen derde partijen tussen. Geen verzekeraar of bank die zich er nog tussendoor probeert te duwen. Als u dit bedrijf inhuurt, bent u in principe hun opdrachtgever. Anders dan de andere hypotheekadviseurs bekijkt dit bedrijf de situatie vanuit uw kant. U laat heel makkelijk hypotheken met elkaar vergelijken om zo tot de beste hypotheek in Breda te komen die voor u het meest geschikt is.

Laat uw hele financiële plaatje checken

Voor goed en persoonlijke advies moet u bij Veen Maximaal Wonen en Verzekeren zijn. Dit bedrijf werkt met goede en ervaren medewerkers die u uitgebreid te woord staan wanneer u vragen heeft. Van begin tot het eind helpen de medewerkers u om een hypotheek in Breda af te sluiten. U kunt ze heel gemakkelijk bereiken door een telefoontje te plegen. Ook als u financieel advies nodig heeft wat betreft uw pensioen, sparen, beleggen of uw gehele financiële situatie, staan de ervaren medewerkers voor u klaar.

Hoe een illegale slotenmaker te vermijden

Websiteaanmelden

Er zijn slotenmakers in Den Haag en de rest van onze huidige wereld nodig. Of het nu gaat om een nieuwe sleutel, een nieuw slot of je moet in je gesloten wagen zijn, op een bepaald moment zul je een slotenmaker nodig hebben. Zoals de meeste mensen denk je er waarschijnlijk niet aan dat je een slotenmaker nodig hebt, tot het ogenblik dat je er echt één van doen hebt. En juist daardoor kom je in de kwetsbare situatie dat een illegale of valse slotenmaker je pad kruist. Met een hoog misdaadcijfer zoals het nu is, is het niet verwonderlijk dat bepaalde figuren hun lucratieve zaakjes via allerlei nieuwe wegen willen bestendigen. In vele gebieden is het ongelukkig genoeg nog steeds niet nodig dat slotenmakers een licentie moeten hebben, wat valse en illegale acties mogelijk maakt waarbij onschuldige mensen bedrogen worden.

Maar jij kunt deze bedriegers vermijden en er voor zorgen dat de slotenmaker die jij kiest een legaal en gekend iemand is. Er zijn wel enkele tips die je in gedachten dient te houden als je niet het volgende slachtoffer wil worden van een illegale slotenmaker.

–        Licentie : De beste manier om er zeker van te zijn dat je slotenmaker wettelijk is in orde is, bestaat erin zijn licentienummer te vragen. Niet-gekende slotenmakers zullen geen zin hebben om hun licentienummer te geven, zelfs als ze er één zouden hebben. Met dit nummer kun je telefonisch de reputatie van de slotenmaker checken.

–        Contractueel en verzekerd : Kies nooit voor een slotenmaker die niet contractueel werkt en niet verzekerd is. Deze mensen krijgen immers toegang tot je meest waardevolle en intieme bezittingen. Door het feit dat ze zich contractueel verbinden en verzekerd zijn , heb je de waarborg dat je vergoed zal worden moest er iets gebeuren.

–        Referentie : Een gekende slotenmaker zal met enthousiasme een nieuwe opdracht aanvaarden en zal zonder aarzelen referenties voorleggen als dat gevraagd wordt. Gekende slotenmakers hebben net zo’n hekel aan illegale mededingers als jij.

Slotenmakers zijn waardevolle hulpverleners en als je een erkend iemand contacteert, kan dat het crisismoment minder hectisch en met minder stress doen verlopen. Zet daarom de juiste stappen om uzelf en uw bezittingen veilig te stellen.

Voor meer informatie betreffende je slotenmaker, neem contact met Michael Schapkun en collega’s. Onze website is o.a. :http://www.slotenmakerdenhaag070.nl.

 

 

 

 

Voor meer info : Klik hier….