Picknicktafels van Jaap de Vries Ermelo

Websiteaanmelden

Een picknicktafel ziet er ontzettend gezellig uit. Zelfs als er nog niemand aan zit straalt het gezelligheid uit. Ze zijn te gebruiken in je eigen achtertuin maar natuurlijk ook in een kantine of buitenplaats van een kantoorpand of school.

Voor een picknicktafel voor welk doel dan ook moet je bij Jaap de Vries in Ermelo zijn! Zij hebben namelijk het grootste aanbod van Nederland. In het assortiment zijn verschillende exemplaren opgenomen van verschillende soorten en maten. Je kunt kiezen voor robuuste boomstam picknicktafels of een zeer kindvriendelijke glad geschuurd exemplaar. Ook zijn er exemplaren met rugleuning in het assortiment opgenomen. Voor een compleet overzicht van ons assortiment picknicktafels kan je terecht op onze website. Hier is voor elk doel een geschikt exemplaar te vinden.

Alle beschikbare exemplaren zijn gemaakt van de goede en duurzame materialen. Jaap de Vries vindt het belangrijk dat zijn afnemers tevreden zijn en wil ze zo lang mogelijk van hun picknicktafels laten genieten. Omdat ze meestal buiten staan, zijn ze zo gemaakt dat ze ook goed tegen alle weerstypen kunnen!
Jaap de Vries levert ook houten hekwerken en poorten. Hiervoor kan je hier dus ook terecht!

Voor advies, offerte of bestelling kan je terecht op onze website. Een offerte of advies is vrijblijvend. Hier staan de contactgegevens weergegeven. Ook kan je een contactformulier invullen. Er zal dan contact met jou opgenomen worden

Voor meer info : Klik hier….