Close

De specialist voor het onderhoud van een centrale verwarming in de regio Antwerpen

Het is belangrijk om de centrale verwarming in jouw woning in Antwerpen of Zoersel goed te onderhouden. Een centrale verwarming die goed onderhouden wordt, verbruikt namelijk een stuk minder en stookt beter. Om kosten te besparen is het aan te raden om naast het verplichte onderhoud ook tussentijdse onderhoudsbeurten uit te voeren. De frequentie van de verplichte onderhoudsbeurten voor zowel particulieren als bedrijven hangt af van het type cv-installatie. Een centrale verwarming op gas moet twee keer per jaar nakeken worden en een centrale verwarming die op stookolie of vaste brandstof werkt, moet jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgen. Bij Centrale Verwarming Ielegems kan je terecht voor onderhoud van de centrale verwarming in de omgeving van Antwerpen en Zoersel. De installateurs gaan altijd prijsbewust te werk.

Het herstellen van de centrale verwarming in de omgeving van Antwerpen 

Is de centrale verwarming kapot? Werkt het niet meer en is het aan vervanging toe? Zeker in de wintermaanden is het van belang dat de huidige centrale verwarming snel wordt hersteld of vervangen. Hierbij is het belangrijk dat de installateur kennis van zaken heeft om een juiste beslissing te kunnen maken. Wanneer je het herstel laat verzorgen door erkende installateurs van Centrale Verwarming Ielegems, heb je geen omkijken naar je oude verwarming  of overig afval en ben je verzekerd van deskundig advies. Voorkomen is beter dan genezen wordt er gezegd. Laat de centrale verwarming in Antwerpen of Zoersel daarom een extra keer controleren door een professionele installateur. Met handige bespaartips van Centrale Verwarming Ielegems en periodieke of preventieve onderhoudsbeurten bespaar je zeker veel geld.  

Duurzaam wonen met een centrale verwarming van Vaillant in de omgeving van Antwerpen

Duurzaam wonen begint bij de centrale verwarming. Kies daarom voor Vaillant, één van de milieuvriendelijkste fabrikanten van verwarmings- en airconditioningtechnologieën. Speciaal voor milieubewuste gezinnen is de aroTHERM ontwikkeld. Naast duurzaam, is de deze warmtepomp zeer zuinig en bespaar je tot 25% op energieverbruik omdat de pomp gratis beschikbare energie door middel van een koelmiddel uit de buitenlucht haalt. Vervolgens verdampt de opgewarmde koelvloeistof en wordt in een compressor samengedrukt. De temperatuur stijgt en de hete stoom gaat naar het verwarmingscircuit. Daarnaast is de compacte aroTHERM gemakkelijk te plaatsen in zowel een bestaande woning of nieuwbouwhuis en is fluisterstil. De erkende installateurs van Centrale Verwarming Ielegems zijn expert op het gebied van Vaillant en gespecialiseerd in het plaatsen van de centrale verwarming in de omgeving van Antwerpen en Zoersel.

Voor meer info : Klik hier….
© 2019 Website Aanmelden | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.